TALAS´TA

TALAS´TA

?OSMANLI´DA EĞİTİM? KONUŞULACAK

Talas Belediyesi sosyal kültürel etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. 23 Kasım Çarşamba günü saat 19.30´da Araştırmacı-Yazar Talha Uğurluel´in anlatımıyla ?Osmanlı´da Eğitim? adlı program gerçekleştirilecek.
Geçen yılda kültürel ve sosyal etkinliklere ağırlık verildiğini söyleyen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ?2016 yılı eğitim sezonun başlamasıyla birlikte bizim de kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz hız kazandı. Geçen yıl yazar ve şairlerimiz başta olmak üzere Serdar Tuncer ile birçok etkinlik düzenledik. Ve çok yoğun katılım olmuştu. Bu çalışmanın ikinci ayağına Cemil Baba ve Yaman Dede programlarımız ile başladık. Talas Belediyesinin güzel bir etkinliği olacak. Talha Uğurluel ile devam ediyor. 23 Kasım Çarşamba saat 19.30´da Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezinde hepimizin ortak sorunu olan eğitim konusuna değineceğiz. Osmanlı´da eğitim nasıldı, bizim eksiklerimiz nelerdir, nasıl eğitim almamız gerekiyor? Bunları konuşacağız. Geçmişten ders ve örnekler alarak vatandaşlarımıza eğitim konusunda faydalı bilgiler aktarmaya çalışacağız. Bu nedenle tüm Kayserili ve Talaslıları güzel bilgiler edinmek için Sabancı Kültür Merkezine davet ediyorum.? dedi.
Başkan Palancıoğlu, aynı zamanda yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü´nü kutladı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor