TALAS´TA 6 AYDA 60 BİN TON ASFALT SERİLDİ

TALAS´TA 6 AYDA 60 BİN TON ASFALT SERİLDİ

2017 yılı içerisinde birçok mahalle ve sokakta asfalt ve yaya kaldırımı çalışmalarına ara vermeden devam eden Talas Belediyesi, yıl içerisinde yaklaşık 60 bin ton asfalt serdi.

2017 yılı içerisinde birçok mahalle ve sokakta asfalt ve yaya kaldırımı çalışmalarına ara vermeden devam eden Talas Belediyesi, yıl içerisinde yaklaşık 60 bin ton asfalt serdi.

Merkezde yapılan çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdüren Talas Belediyesi Başakpınar Mahallesi Kooperatif Evler´de 1 buçuk kilometrelik yolda bin 764 ton asfalt ve yaya yolu çalışmalarına başladı. 

Talas Belediyesi olarak 2017 yılında yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ?Bugün Başakpınar´da Kooperatif Evler denilen bölgemizde asfaltlama çalışmamız devam ediyor. Bunun haricinde Talas genelinde hemen hemen her mahallede asfaltlama ve yaya kaldırımı çalışmalarımız sürüyor. 2017 yılı içerisinde şuana kadar yaklaşık 60 bin ton Talas´ta asfaltlama çalışması yapıldı. Bir kısmı Büyükşehir Belediyemiz tarafından büyük kısmı belediyemiz tarafından yapıldı. Özellikle Yenidoğan, Bahçelievler ve başta Mevlana Mahallesi olmak üzere yerelde çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam etti. Şuanda özellikle Han, Harman ve Tablakaya Mahallesi´nde bulunan Erhan Caddesi başta olmak üzere Kazımpaşa Caddesi, Müsteşar Sokak ve diğer caddelerde de yaya kaldırımı ve asfalt çalışmamız başladı. Onlarda devam edecek. Talas Belediyesi olarak bütçemizin büyük bir kısmını vatandaşlarımızın refahını sağlamak için yaya kaldırımı asfalt ve park çalışmalarımıza devam ediyoruz? dedi.

apılan çalışmalarla birlikte Talas´ın çok farklı konuma geleceğini ifade eden ve Başakpınar Kooperatif Evler´de yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Palancıoğlu şunları kaydetti;

?Yeni oyun gruplu 7-8 tane park yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kayseri´nin en büyük mahallesi olan Mevlana Mahallesi olmak üzere Talas genelindeki parkları da revize edeceğiz. Yenilerini yapacağız. 2018 yılında da eksik kalan kısımların tamamını bitirmiş olacağız. Talas çok daha farklı bir ilçe konumuna gelmiş olacak. Ben hayırlı olsun diyorum. Allah kaza bela vermesin. Tabi biz asfalt çalışmasını yapıyoruz ama bir yandan da vatandaşımızın ulaşım konforu arttığında da araçlarının hızı da artıyor ve kazalar oluyor. Bizim toplum olarak bu tür hassasiyetleri de göz önünde bulundurmamız lazım. Belediye olarak tabi ki asfalt ve kaldırım yapacağız. Ama vatandaşlarımızdan da bu güzel asfaltlarda çok fazla hız yapmamalarını bekliyoruz. Başakpınar halkına yeni asfaltımızın hayırlı olmasını dilerim.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ