TALAS´TA ASFALTA

TALAS´TA ASFALTA

RAMAZAN´DA DA DEVAM

Talas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, sıcakların artmaya başladığı mübarek Ramazan ayında da yol yapım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Ekiplerin nüfusun yoğun olduğu mahallelerden Mevlana´daki Mevlana İlkokulunun bağlantılı cadde ve sokaklarındaki çalışmalarını yerinde inceleyen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, çalışanlarla yakından ilgilendi.
Başkan Palancıoğlu, Mevlana Mahallesinin en büyük ihtiyaçlarından birinin okul olduğunu belirterek, "Şuanda Mevlana Mahallemizde Bademli Caddesindeyiz. Okulumuz inşallah yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek. Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordinasyon halinde okulumuzu tamamladık. Okulumuz özel okul gibi çok modern bir yapıda oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik Bey´e teşekkür ediyorum. Şimdi okulumuzun çevre düzenine sıra geldi. Bu kapsamda da Bademli Caddemiz ile ara sokakların asfaltlama çalışmaları devam ediyor." dedi.
Yaz mevsiminde belediyelerin en çok faaliyet gösterdiği alanların başında yol yapım ve kaldırım çalışmalarının geldiğine işaret eden Başkan Palancıoğlu, "Kayseri´nin en büyük mahallesi olan Mevlana Mahallesindeki ihtiyaçlara yetişmeye çalışıyoruz. Ramazan ayında emeği geçen bütün personelimize teşekkür ediyorum. Hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti