TALAS´TA DUYGULANDIRAN VEDA

TALAS´TA DUYGULANDIRAN VEDA

MUSTAFA YALÇIN, BAŞKAN PALANCIOĞLU VE MECLİS ÜYELERİNE HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİLER

İlçe Başkanı Kerem Ekici ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, Başkan Palancıoğlu ve meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

AK Parti Talas İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen plaket takdim programda zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı. AK Parti Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, hizmetlerinden dolayı kendisine takdim edilen plaketi aldıktan  sonra kürsüde konuşurken göz yaşlarına hakim olamadı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Kerem Ekici, Talas´ta önemli işlere imza atan ve teşkilatımızla uyum içerisinde çalışan Palancıoğlu başkanımıza  ve meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz??dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Ömür kısa ilk günkü tanışmamızdan sonra elhamdülillah şimdi çarşıda gezerken herkesin ?Allah razı olsun´ dediği bir duruma geldik. Başta, ilk günlerde ?sizleri üzmeyeceğiz, kaşınızı çattırmayacağımız, boynunuzu büktürmeyeceğimiz işler yapacağız? demiştik. Elhamdülillah, sadece Talasta değil, Kayseri´de güzel işler yaptık. Şu anda Türkiye´nin en profesyonel belediyelerinden birisiyiz. Kurduğumuz sistem sayesinde kaçağı önledik ve sayıştaydandenetlenebilirlik sağladık. İnşallah Mustafa Yalçın başkan burada, bizde Melikgazi´de elele vererek tek bir belediye gibi çalışacağız.

Kimsenin kalbi kırılmasın diye uğraştık hakkınız varsa lütfen helal edin?dedi.

Göz yaşlarına hakim olamayan Palancıoğlu konuşmasını şöyle tamamladı;

?5 yıl emek verdiğiniz yerden ayrılmak insanı etkiliyor.  Ben bir bakkalın oğluyum. Allah nasip etti okumayı, akademisyen olmayı ve bu yerleri. Allah hepimize kendi yolunda ömür geçirmeyi nasip etsin. Yalçın başkanıma görevinde başarılar diliyorum.?

AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın ise? Biz nereye gitsek, Allah razı olsun herkes dua ediyor. Bizde hazır bir belediye devralmanın sevincini yaşıyoruz.Enkaz devraldık diyenlerin bu sözü en son kullanacakları en uzak yer Talastır. Meclis üyeliği belediyenin karar organıdır. Senatosudur. Benim için bir güzellik daha sizin muhalefetiniz vardı benim muhalefetim olamyacak. İnşallah reisin dediği gib bu ittifak mezara kadar olacak. Meclis üyelği sona erecek arkadaşlarımız var ama meclis üyesi emekli olmaz.

Sizlerden ricam İrtibatı koparmayalım, yeni meclis üyelerimiz sizin tecrübelerinizden istifade etsinler.  Biz her zaman beraberiz? dedi.

Daha sonra plaket törenine geçildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da