TALAS`TA EMLAK VERGİSİ MESAİSİ

TALAS`TA EMLAK VERGİSİ MESAİSİ

Başkan Vekili Doğan, veznelerin hafta sonu 09.00-16.00 saatleri arasında açık olacağını ifade ederek, hafta içi ise saat 19.00´a kadar hizmet vereceğini söyledi.

Talas Belediyesi Başkan Vekili Esat Doğan, 2017 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit son ödeme süresinin 30 Kasım Perşembe günü sona ereceğini belirterek, vatandaşların yoğunluk yaşamamaları için bu süreden önce vergilerini ödemeleri için hatırlatma yaptı.

Başkan Vekili Doğan, veznelerin hafta sonu 09.00-16.00 saatleri arasında açık olacağını ifade ederek, hafta içi ise saat 19.00´a kadar hizmet vereceğini söyledi.

Konuyla alakalı açıklama yapan Başkan Vekili Esat Doğan, "Talas Belediyesi olarak vatandaşlarımızı bilgilendirmek görevimiz. Bu nedenle emlak, çevre temizlik, ilan-reklam gibi vergilerin ödenmesi önemli. Vatandaşlarımızın gecikme zammına maruz kalmamaları için vergilerini ödemelerini bekliyoruz. Vatandaşlarımız vergilerini veznelerimize, posta çekiyle, kredi kartıyla, internet üzerinden ve yeni bir sistemle e-devlet üzerinden ödeyebilirler. Hizmetlerimizin kaynağı vergidir. Toplanan vergiler ülkemizi kalkındırmakta, yatırımlar gerçekleştirilerek vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönmektedir. Talas Belediyesi olarak modern hizmet anlayışı ile mükelleflerin belediyeye gelmeden işlemlerini yapabilmeleri amacıyla gereken bütün alt yapı hizmetlerini sunmaktayız.? dedi.

Veznelerimiz hafta sonu 09.00-16.00 saatleri arasında, hafta içi ise saat 19.00´a kadar hizmet verecek.? diyen Başkan Vekili Doğan, ?Bu kapsamda vatandaşlarımız, 234101 nolu posta çeki hesabı ve Vakıfbank´ın TR04 0001 5001 5800 7299 8732 89 IBAN numarasından ödeme yapabileceği gibi ayrıca belediyemizin www.talas.bel.tr internet adresinden kredi kartıyla da vergilerini ödeyebilirler.? şeklinde konuştu. 

Başkan Vekili Esat Doğan, vergisini zamanında ödeyerek hizmetlere katkı sağlayan bütün vatandaşlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor