TALAS´TA HALEP İÇİN YARDIM KAMPANYASI

TALAS´TA HALEP İÇİN YARDIM KAMPANYASI

GİDEREK BÜYÜYOR

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediye olarak başlattıkları Suriye´nin Halep şehrinde yaşlı, çocuk ve kadınların yer aldığı sivillere yönelik gıda yardım kampanyasına kamu kurum temsilcileriyle destek verdi.
Başkan Palancıoğlu, İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan, belediye meclis üyeleri ve personelle birlikte Vakıf Bank Talas Şubesi´ne giderek açılan hesaba para yatırdı.
Başkan Palancıoğlu burada yaptığı konuşmada, ?Çok hızlı bir şekilde bu kampanyayı başlattık. Biliyorsunuz Halep´te büyük bir dram yaşanıyor. Kadınlardan ve çocuklardan oluşan kalabalık bir grup sınırımıza dayanmış durumda. Açlık ve susuzluk bu soğuk kış gününde hat safhada. Biz de Talas Belediyesi olarak destek vermek istedik. Kayseri İl Müftülüğümüz ve Talas İlçe Müftülüğümüzle birlikte Halep´e un gönderiyoruz. Torbası 60 TL´den. TIR´larla Cumartesi günü saat 15.30´da yamaç paraşütü iniş alanından konvoy halinde uğurlayacağız. Şu anda yardımların 11 TIR´a ulaştığını müftülüğümüz belirtiyor. Sadece Talas´tan 5 TIR doldu. Vatandaşlarımızdan kampanyaya desteklerini bekliyoruz.? dedi.
Türkiye´nin yardıma muhtaç Müslümanların her zaman yanlarında olduğunu hatırlatan Başkan Palancıoğlu, ?Allah Türkiye´nin ve İslam ülkelerine yardım eylesin. Böyle bir durumda Suriye´ye, Irak´a ve diğer ülkelere Türkiye her zaman sahip çıktı, çıkmaya devam ediyor. Biz de Talas olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Açtığımız hesaplara bir torba un parası olarak 60 TL vatandaşlarımızın bağışlarını kabul ediyoruz. İnşallah Cuma akşamına kadar devam edecek. Cumartesi günü de İl Müftülüğümüzün desteğiyle TIR´larımızı Halep´e göndereceğiz. Allah herkesin hayrını kabul etsin. İnşallah Suriyeli kardeşlerimiz de biran önce huzurlu bir şekilde memleketlerinde yaşama imkanı bulurlar. Dualarımız bu yönde.? ifadelerini kullandı.
Belediye meclis üyeleri ise böyle bir kampanyaya destek verdikleri için duydukları memnuniyeti dile getirerek, kampanyanın düzenlenmesinde katkı sağlayan Başkan Palancıoğlu´na teşekkür etti.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ