TALAS´TA MUHTARLARA

TALAS´TA MUHTARLARA

GÖRSEL BRİFİNG

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ilçedeki muhtarlara bugüne kadar yapılan hizmetler ve yatırımlarla ilgili görsel brifing düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun olarak yenilenen ve 3.5 ay önce hizmete yeniden giren 1988 model mavi renkli 0 302 Mercedes nostalji otobüsle ilçeyi gezdiren Başkan Palancıoğlu´nun yapılan çalışmaları anlattığı gezi yarım güne sığmadı. Başkan Palancıoğlu, başkan yardımcıları ve birim amirleriyle muhtarlara, Talas´ta ulaşımdan raylı sisteme, tarihi mahallelerdeki restorasyonlardan okullar ve aile sağlığı merkezlerine, güneş enerjili şadırvanlardan camilere kadar her kesime yönelik gerçekleştirilen çalışmaları yerinde anlattı.

Zaman zaman nostaljik otobüs içinde zaman zamansa tesislerde bilgilendirmede bulunan Başkan Palancıoğlu, yarım güne sığmayan gezinin ardından yaptığı açıklamada, ?Yaptığımız çalışmaları araçta bile anlatırken yorulduk. Bu çalışmalarımızda bizlere katkıda bulunan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.? dedi.

Başkan Palancıoğlu, geçen cuma muhtarların günlerini kutladıklarını hatırlatarak, ?Bugün de Talas´ta yaptığımız projelerin bir kısmını yerinde ziyaret edip, bir kısmını da otobüs içinde turla kendilerine anlattık. Muhtarlarımız mahallelerinin temsilcileri. Beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarımız. Vatandaşlarımızın taleplerini ve görüşlerini bizlere iletiyorlar. Biz de bütçemiz yettiğince onları yapıyoruz. 4.5 yılda birçok çalışma gerçekleştirdik ama kullanıldıktan bir süre sonra unutuluyor. Şimdi birçok projeyi otobüsten bile gezince yorulduk. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde Talas´a, Kayseri´ye hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımıza davetimize katıldıkları ve hizmetleri için teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Toplantıya katılan muhtarlar da yerinde gördükleri çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Palancıoğlu´na teşekkür etti.

Gezinin sonunda Başkan Palancıoğlu, muhtarlara akşam yemeğinin ardından, günün sonunda duvar saati ve çikolata hediye etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"