TALAS´TAN ŞIRNAK İDİL´E

TALAS´TAN ŞIRNAK İDİL´E

YARDIM ELİ

Talas Belediyesi, Şırnak´ın İdil ilçesinde terör mağduru vatandaşlarla bölgedeki güvenlik güçlerine iaşe ve yardım malzemesi gönderdi.
Belediye binası önündeki araçta toplanan yardımları meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve diğer ilgililerle inceleyen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, terörün yaşandığı bölgelerden Şırnak İdil´deki vatandaşlara ve güvenlik güçlerine mübarek Ramazan ayında çeşitli hediyeler hazırladıklarını söyledi.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşmak olduğunu belirten Başkan Palancıoğlu, "Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediyeleri olarak Şırnak il merkezi ve ilçelerine yardımlarla ilgili bir çalışma yaptık. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki´nin teşvikiyle terörden mağdur olan vatandaşlarımıza yardım elimizi uzattık. İçinde iaşe ve çeşitli hediyelerin bulunduğu yardımlarımızda, çocuklarımız için de kitaplar yer alıyor." dedi.
Talas Belediyesi olarak sadece merkezde değil, diğer ihtiyaç sahiplerine de yardım ellerini uzattıklarını ifade eden Başkan Palancıoğlu, "Şuanda Talas merkezde 2 bin civarında aileye iaşe yardımı yaptık. Meclis üyelerimizle her akşam ihtiyaç sahibi 3-4 ailemizin kapısını çalarak kendileriyle iftar yapıp Ramazan´ın mutluluğunu paylaşıyoruz. Bereket ayı Ramazan´ın ruhuna uygun olarak çalışıyoruz." şeklinde konuştu.
Başkan Palancıoğlu, "Devletimizin terörün bölgeden tamamen temizlenmesi için çalışmaları sürüyor. Biz de bu sürecin en kısa zamanda tamamlanması ve ülkemizin huzur içinde yarınlara ulaşması için dua ederek elimizden gelen yardımı yapıyoruz. İnşallah Ramazan ayı hürmetine Rabbim ülkemizin terör belasından biran evvel kurtulmasını sağlar." diyerek sözlerini tamamladı.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti