TAMER VE AKSU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

TAMER VE AKSU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

YILDIZ VE NAMIK EVET DEDİ

Ak Parti milletvekili İsmail Tamer´in oğlu Namık ile işadamı Erdoğan Aksu´nun kızı Yıldız ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptı.
Flamingo de luxe salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabi Kaynaklar önceki bakanı Taner Yıldız, Vali Süleyman Kamçı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Ak parti Milletvekilleri Hülya nergis Atçı, İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu, AK Parti MKYK üyesi Yaşar karayel, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, il müftü Şahin Güven, Kayseri Baro Başkanı Fevzi konaç Esnaf ve Kefalet kooperatifi başkanı Mustafa Alan ve çok sayıda davetli katıldı.
Tamer ve aksu aileleri gelen konuklarını salon girişinde karşıladı. Davetlilerin yerini almasının ardından nikah törenine geçildi. Havuz başında gerçekleştirilen nikah töreninde genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken, Şahitliklerini ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK partili milletvekilleri ve diğer protokol üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet yaptı.
Başkan Mustafa Çelik nikahı kıymadan önce yaptığı kısa konuşmada hem kız hem de erkek tarafının aile fertlerini yakından tanıdığını belirterek, genç çifte mutluluklar diledi.
Nikah töreninin ardından Bakan Mehmet Özhaseki´de genç çifte mutluluklar dileyerek bazı nasihatlerde bulundu. evlilik müessesesinin önemine dikkat çeken Özhaseki, aile içerisinde uyumlu olmaları konusunda önerilerde bulundu.
Nikah merasimi sonrası şahitlerle hatıra fotoğrafı çekildi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor