TAMER: "İSTEKLERİNİZİ SİGARA KAĞIDINA YAZARAK ATACAK DEĞİLİZ"

TAMER:

AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Saadettin Aydın ve meclis üyeleri ile birlikte Talas'a bağlı köyleri ziyaret etti.

İl Teşkilatı tarafından hazırlanan program dahilinde Talas'ın Kamber, Koçcağız, Ardıç, Sakaltutan, Alaybeyli ve Çevlik köylerini ziyaret ederek sıkıntıları dinleyen Tamer, ziyaretler ve terör konusunda açıklamalarda bulundu.
AK Parti Milletvekilleri olarak, meclis açılana kadar, seçim bölgesinde ayak basmadık köy bırakmayacaklarını belirten Tamer, "İl teşkilatının yaptığı program dahilinde köylerimizi ziyaret ediyoruz. Doğaldır köylerimizde bazı eksiklikler vardır. Bu eksikleri gidermek için buralardayız. Daha önceden yapılmıştır. Bizler burada eksiklerinizi sigaraya kağıdına yazarak atacak değiliz. Sigara içmediğimiz için, kağıdımızda yok. Bizim kağıtlarımız kalıcı kağıtlardır. Zaten olamayacak durumda olan istekleri de hiç bir zaman yapacağız diye söz vermiyoruz. Bizler buralara sizleri aldatmaya değil, isteklerinizi belirlemeye geliyoruz. Köylerde gördüğümüz kadarı ile vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden oldukça memnun. Bu vesilelerle sadece seçim zamanı değil, her zaman halkımızın arasında, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.
Son zamanlarda artan terör olaylarına da değinen Tamer, şunları söyledi:
"Türk milleti büyük bir millettir. Bu kalleşçe yapılan saldırılar hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır. Bunlar son olarak kırılıp kalacaktır. Sadece bu PKK belası değildir. Bu belanın arkasında şuan da 21 tane ülke var. PKK'da bu ülkelerin maşası durumundadır. Bunlar tıpkı Suriye'de olduğu gibi, ülkede karışıklık çıkararak, halkı kışkırtarak bu işin içine çekmeye çalışıyorlar. Bizler birlik olarak, onların bu planına ve tuzağına düşmeyeceğiz. Biz kendi vatandaşını öldüren, onlara eziyet eden bir ülke değiliz. Biz Suriye değiliz. Biz Esad değiliz. Bu vatan içinde hepimiz seve seve canımızı vermeye hazırız. Bu konuda bir endişeniz olmasın. Devlet olarak bu belanın üstesinden gelecek güçteyiz."

 



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler