TANER YILDIZ,

TANER YILDIZ,

?KOCASİNAN´IN TESİSLERİ TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK KAZANÇ?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız´ı Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisinde ağırladı. Ziyarette, tesisi çok beğendiğini dile getiren Taner Yıldız, tesisin Türkiye için büyük kazanç olduğunu belirterek, Başkan Çolakbayrakdar´a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız´ı Erciyesevlerdeki tesiste misafir eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi´nin hizmetleri hakkında bilgiler aktardı. Tesisdeki ziyarete AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç da eşlik etti.

Başkan Çolakbayrakdar, Taner Yıldız ile birlikte tesisin modern teknoloji aletleriyle donatılmış; Hüsn-i hat, tezhip, elbise dikimi, robotik uygulamaları, çini bezeme, seramik biçimlendirme, takı tasarım, pastacılık ve aşcılık atölyelerini tek tek gezdi.

Tesisi beğeniyle inceleyen Taner Yıldız, tesisi son derece başarılı ve önemli bulduğunu belirterek, ?Tesisi detaylıca gezme imkanımız oldu. Bir ülkenin kalkınması sadece yol, su ve köprü hizmetleriyle olmuyor. Ülke kalkınması aynı zamanda kültürü ve sanatıyla oluyor. Bunların içerisinde el becerilerinden tutun, tarihi ve kültürel zenginliklerin bugüne taşınmasıyla alakalı özellikle hanım kardeşlerimize düşen çok önemli görevler var. Bu konuda Kayserili hanımlarımızın üzerine düşeni fazlasıyla burada yaptığını gördük. Sayın Başkanımıza birçok konuda olduğu gibi bu konuda da başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Başkan Çolakbayrakdar´ın tesislerle Kayseri´ye ciddi bir zenginlik kazandırdığını düşünüyorum. Hanımlarımızın gerek zihni, gerekse el becerilerinin burada daha müşahhasa olduğunu görüyoruz. Başkanımızı gönülden tebrik ediyorum? ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise Kayserililere daha iyi hizmet sunabilmek için yoğun gayret sarf ettiklerini vurgulayarak, ?Kocasinan Belediyesi olarak rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra hizmetlerin en iyisini yaparak, hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu ve refahını artırmak için çalışıyoruz. Modern dünyada belediyecilik adına neler yapılıyor ise bizde aynısını hatta daha fazlasını Kocasinan da uygulamanın gayreti içerisindeyiz. Şükür Allah´a her geçen gün bir önceki günden daha iyisini yaparak ve bu azim ile çalışarak hemşehrilerimizin memnuniyetini kazanıyoruz. Kocasinan Akademi çatısı altında genç, yaşlı, kadın, erkek demeden herkesin kişisel donanımlarını artırmak, saklı kalmış yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak için eğitim faaliyetlerini yürütüyoruz? diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle geleceğin Kocasinan´ da şekilleneceğini sözlerine ekledi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi