TAPU VE KADASTRO

TAPU VE KADASTRO

172. YAŞINI KUTLADI

172 yıldan bu yana ülkemiz insanlarının güveninin ve mülkiyetinin teminatı olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü´nün kuruluş yıl dönümü yurt genelinde türlü etkinliklerle kutlandı. İlimizde de bir dizi etkinliğin tertiplendiği kutlamalar Atatürk Anıtına çiçek sunumu ile start verirken Kayseri Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya yaptığı değerlendirmede yurdun tüm il ve ilçelerinde yılda 9 milyona yakın işlem hacmi ile yaklaşık 25 milyon vatandaşa hizmet sunan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü´nün 172. Kuruluş yıldönümünü kutlayan köklü bir kuruluş olduğunun altını çizdi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü´nün 172. Kuruluş yıldönümünü münasebetiyle ilimizde debir takım etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında Kayseri Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya öncülüğünde Atatürk Anıtına çelenk sunan heyet  Vali Şehmus Günaydın´ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Günaydın, Tapu Kadastro Teşkilatının ülkenin en köklü teşkilatlarından birisi olduğunu belirterek şunları kaydetti. ?Vatandaşlarımızın mülkiyet hakkıyla ilgili işlemlerde çok uzun yıllardır görev yapan bir kurum. Son yıllarda teknolojik imkânların kullanılmasıyla ve sunulan hizmetlerin artmasıyla Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüklerimiz vatandaşları bekletmeden, onları çok fazla meşgul etmeden güzel hizmetler veriyor. Artık E-Devlet üzerinden de vatandaşlarımız bazı işlemleri çok rahatlıkla yerine getiriyor. Bu son derece önemli bir imkândır. Kayseri´de de bölge müdürümüz ve çalışma arkadaşlarının ortaya koyduğu performansı dikkatle takip ediyoruz. İnşallah Kayserili vatandaşlarımıza tapu ve kadastro alanında çok güzel hizmetler sunacaklar, işlerini hızlandıracaklar. Onlara zaman kazandıracaklar. Ben tekrardan Teşkilatımızın kuruluşunu tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalar diliyorum. ? ifadelerini kullandı.                                 

Kayseri Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya ise yaptığı açıklamada, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün merkez ve taşralarda 20 bine yakın personel, 24 Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü, 973 Tapu Müdürlüğü, 81 Kadastro Müdürlüğü bulunduğunu söyledi. Çekinkaya ayrıca, ülkenin tüm il ve ilçelerinde yılda 9 milyona yakın işlem hacmi ile yaklaşık 25 milyon vatandaşa hizmet sunan köklü bir kuruluş olduklarını kaydetti?

Ziyaretin sonunda Kayseri Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya tarafından Vali Şehmus Günaydın´a hediye takdim edildi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı