TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

171. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü´nün 171. Kuruluş yıldönümü tüm yurtta türlü etkinliklerle kutlandı? İlimizdeki kutlamalar Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Hüseyin Büyükboyacı öncülüğündeki heyetin Atatürk Anıtı´na çelenk sunumu ile start verdi?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü´nün 171. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atartürk Anıtı´nda bir araya gelen Bölge Müdürü Hüseyin Büyükboyacı, ve beraberindeki heyet ilk olarak Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.

Çelenk sunumu sonrası günün anlam ve önemine binaen bir değerlendirmede bulunan Bölge Müdürü Hüseyin Büyükboyacı, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler vererek genel müdürlüğün vatandaşları yakından ilgilendirecek üç ayrı çalışma yaptıklarını duyurarak şunları kaydetti: ? Web tapu projesi ile vatandaşlarımız artık tapu müdürlüklerine gitmeden internet üzerinden evraklarını tarama sistemi ile başvuruda bulunabilecekler. İkinci olarak kadastro çalışmalarına tüm parsellerin kesik koordinat sistemini elde etmeye hedefledik bu proje ile üç yıl içerisinde uygulamaya konulacak. Ayrıca kurumumuz diğer kamu kurumlarına nazaran vatandaş memnuniyet anketi yapmaktadır Kayserimizde bu oran % 99´dur.?

Bölge Müdürü Büyükboyacı öncülüğündeki heyet daha sonra Vali Süleyman Kamçıyı makamında ziyaret etti. Vali Kamçı, kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tapu ve Kadastro teşkilatının devletin en önemli ve en köklü kurumlarından birisi olduğunu vurguladı?

Son yıllarda tapu ve kadastro hizmetlerinde yapılan çalışma ve gayretlerle vatandaşlarımızın tapu hizmetlerinden memnuniyetinin de önemli ölçüde arttığını belirten Vali Kamçı, artık tapu dairelerinde vatandaşların saatlerce sıra beklemediğini ifade etti.

171 yıllık tecrübesiyle mülkiyet ve buna ilişkin hakların tesisi ile görevli olan kurumun, özellikle son dönemlerde teknolojik altyapısını güçlendirmesi ile sunduğu hizmet kalitesini arttırdığını ifade eden Vali Kamçı, mesai mefhumu gözetmeden çalışan tapu personelini de ayrıca tebrik etti.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”