TARAFTARIN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ

TARAFTARIN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ

ERCİYESSPOR KABUĞUNDAN ÇIKACAK MI?

Spor Toto 2.Lig´e düşen ve PTT 1.Lig´in sona ermesi ile suskunluğa bürünen Kayseri Erciyesspor´da taraftarların endişeli bekleyişi devam ediyor. 2016-2017 sezonun 1.Transfer döneminin başlamasına rağmen henüz futbolcu ve sözleşme olmayan kulüpte, taraftarlarda gelecek sezon için umutsuzluğa kapılıyor.
PTT 1.Lig´in ardından Spor Toto 2.Lig´e düşen Kayseri Erciyesspor´da henüz bir kıpırdanma yaşanmadı. Son olarak genel kurula giden ve ilk oturumunu erteleyerek transfer çalışmalarını ve kadro konularını ikinci plana atan mavi-siyahlılarda taraftarlarda bu durumdan endişeli durumda.
Kulüpte yaşanan veya yaşanmaya çalışılan olayların hayata geçirilmesini sabırlılıkla bekleyen mavi-siyahlı taraftarların en büyük sorusu ise yeni yönetim kurulu ve Başkan Ziya Eren´in devam etmesi halinde gelecek sezon için yapılacak olan transfer çalışmaları ve sezon planlamasının nasıl olacağı.
Taraftarda heyecanlı bekleyiş umutsuzca devam ederken, kulüp yönetimi ise temmuz ayı içerisinde düzenlenecek genel kurulun ikinci oturumunu beklemekte. Transfer çalışmalarında ise henüz bir gelişme kaydedilmedi. Anlaşma sağlanan oyuncular varsa da kamuoyu veya herhangi bir şekilde kulüp tarafından bir duyuru yapılmadı. Bu durumun gelecek sezon içinde ?Acaba 2.Lig´de de mi PTT 1.Lig´deki başarısız senaryo izlenecek?´ sorusunu akıllara yansıtması ise Erciyesspor camiasını yakından ilgilendiriyor.
Liglerde 2016-2017 sezonu ise 19-20-21-22 Ağustos tarihlerinde başlayacak. Bu tarihler öncesinde Erciyesspor´da nasıl bir kadro kurulacağı, kamp ile antrenman programının nasıl gerçekleştirileceği ve yeni teknik heyete ihtiyaç duyulup duyulmayacağı ise temmuz ayını beklemekte.
(SPOR SERVİSİ)



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var