TARIK ÇAMDAL´A KAYSERİSPOR TALİP OLDU

TARIK ÇAMDAL´A KAYSERİSPOR TALİP OLDU

KAYSERİSPOR, BU OYUNCUYU KİRALAMAK İSTİYOR

Galatasaray´ın takımda istemediği Tarık Çamdal´a, Kayserispor talip oldu.
Transfer çalışmalarının yanı sıra kadrodaki oyuncuların sayısını azaltmaya çalışan Galatasaray´da Tarık Çamdal´a tek talip var.
Bir zamanlar ezeli rakipler Tarık Çamdal´ın peşinden koşardı, şimdi gitmesi için üzerine para veriliyor. Galatasaray´ın satış listesine koyduğu Tarık´a gelen tek teklif, üzücü tabloyu ortaya koydu. 2013´te Prandelli´nin ısrarla istediği, Aysal döneminde 4 milyon 750 bin Euro bonservis ve 5 yıllık kontrat ile alınan futbolcu dibe vurdu.
Tarık´a bir tek Kayserispor talip oldu. Kalırsa 1 milyon 391 bin Euro alacak olan Tarık´a, Kayseri 450 bin Euro´luk kiralama teklifi yaptı. Oyuncu verilirse ücretinin 941 bin Euro´sunu Galatasaray ödeyecek.
Tarık Çamdal, Galatasaray formasıyla ilk resmi maçına eski takımı Eskişehirspor karşısında 13 Eylül 2014 günü çıktı. Bu müsabakaya ilk 11´de sol bek mevkiinde başlayan Tarık, 10958 metre mesafe kat ederek kendi takımının Selçuk İnan´dan sonra en çok koşan futbolcusu olurken 90 dakika boyunca 60 pas verdi, 1 şut çekti, 7 top kaybetti. Aynı zamanda 55 kez topla oynadı. 16 Eylül 2014 günü UEFA Şampiyonlar Ligi maçında RSC Anderlecht karşısında yedekler arasında bulunan Çamdal, bu maçın 75.dakikasında Alex Telles´in yerine oyuna dahil oldu ve kariyerindeki ilk UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıkmış oldu. Tarık bu maçta sol bek mevkiinde görev yaparken takımı 90+2.dakikada Burak Yılmaz´ın golüyle 1-1 berabere kaldı.
(SPOR SERVİSİ)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’