TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ ÖZKAN KAYACAN

TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ ÖZKAN KAYACAN

FETÖ´CÜLERİ TEBİT İÇİN EMNİYETE BAŞVURDU?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Kayacan´ın , Emniyet Müdürlüğü´ne resmi yazıyla başvurarak, "İl Müdürü, Müdür Yardımcıları, tüm Şube ve İlçe Müdürlerinin olduğu yönetici kadrosunun FETÖ/PDY kapsamında herhangi bir ilgilerinin olup olmadığını" sorduğu öğrenildi?
15 Temmuz darbe girişiminin ardından İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler FETÖ operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu konuda tüm kişi ve kurumlara çağrıda bulunan Emniyet Müdürlüğü yetkililerince, FETÖ´cülerin belirlenmesi için herkese görev düştüğünü ve bu nedenle adli mercilerin yanında emniyet birimlerine de bu konuda yardımcı olunması çağrıları yaparken Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan ve ekibinin, İl Emniyet Müdürlüğüne resmi yazı ile başvurarak, ´Kurumda FETÖ´cülerin olup olmadığı´ konusunda resmi yazıyla bilgi istendiği ortaya çıktı.
Söz konusu başvuru ile ilgili olarak bilgi veren İl Müdürü Kayacan "15 Temmuz hain darbe girişimine yönelik olarak milletimiz, hükümetimiz, ülkemize kast etmek isteyen teröristlere gerekli cevabı vermiştir. Biz de bu kapsamda bu terör örgütüne mensup kişilerin tespit edilmesi konusunda Emniyet birimlerine gereken desteği her zaman veriyoruz. Bu açıdan tüm çalışmalarımız da şeffaf olduğumuz için bu konuda da Emniyet Müdürlüğümüz´e kendimiz bizzat başvurduk ve yazılı talepte bulunduk. İl Müdürlüğümüzce, 29 Temmuz 2016 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğüne hitaben, İl Müdürü, Müdür Yardımcıları, tüm Şube ve İlçe Müdürlerinin olduğu yönetici kadrosunun FETÖ/PDY kapsamında herhangi bir ilgisinin olup olmadığıyla ilgili resmi yazı yazdık. 17 Ağustos 2016 tarihinde gelen cevabi yazıda da tüm yönetici personellerin FETÖ/PDY kapsamında ilgisinin olmadığı bildirildi. Bu konuda girişimde bulunan ilk ve tek kurum olabiliriz. Kısacası bu ülkemizin meselesi ve herkese görev düşüyor. Bizler de kendi sorumlu olduğumuz kurumda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin desteği ve öncülüğünde FETÖ ile mücadelede elimizden gelen mücadeleyi yapıp, desteğimizi vereceğiz." İfadesini kullandı?
HABER MERKEZİ?



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti