TARIM İL MÜDÜR VEKİLİ ALKAN,

TARIM İL MÜDÜR  VEKİLİ  ALKAN,

?PAZARLAR DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR?

Gıda  Tarım ve Hayvancılı  İl Müdür  Vekili  Erkan  Alkan   ve ekibi  Kocasinan İlçesi  sınırları içerisinde  konuşlu  bulunan kurbanlık satış  merkezini  denetleyerek  yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler konusunda  medya mensupları aracılığı ile kamuoyunu  bilgilendirdi? İl Müdürü Kayacan  ?Kurban Bayramı´ için gerekli tedbirlerin alındığını kaydederek  ??Özellikle giriş ve çıkış noktaları olmak üzere bölgedeki bütün pazarlarımız düzenli olarak dezenfekte edilecektir. Dezenfekte araçlarımız mesai mefhumu olmaksızın devamlı pazarlarda olacaktır? ifadesini  kullandı?

Gıda  Tarım ve Hayvancılı  İl Müdür Vekili   Erkan Alkan  ve ekibi  Kocasinan İlçesi  sınırları içerisinde  konuşlu  bulunan kurbanlık satış  merkezini  denetleyerek  yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler konusunda  medya mensupları aracılığı ile kamuoyunu  bilgilendirdi?

İl Müdür  Vekili  Alkan   Kurbanlık Hayvan Pazarını dolaşıp  satıcılarla sohbet ederek başladığı denetimlerde özellikle genel düzen, hijyen ve kurbanlık hayvanlarda olması gereken özellikler   

Denetimlerin ardından yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirlere  dair  medya mensuplarına  değerlendirmede  bulunan İl Müdür  Vekili  Alkan  , vatandaşların sağlıklı biçimde kurban ibadetlerini yerine getirmesi için gerekli  her türlü çalışmanın  yapıldığını  kaydetti?

Sözlerinin  devamında   Pazarların giriş noktalarına veteriner kontrol noktaları koyduklarını da vurgulayan  İl Müdür  Vekili  Alkan  ?Veteriner hekimlerimiz bu noktalarda mesai mefhumu gözetmeksizin sağlık taraması yapmaktadır. Bu çalışmalarımı Kurban Bayramı boyunca da devam edecektir? ifadesini  kullandı?

İl Müdür  Vekili  Alkan´ın   önemle vurguladığı  konulardan biride  ?Hastag´ uygulamanın  içeriğine dair oldu?  Vatandaşların söz konusu  mobil uygulamayı cep telefonlarına indirip küpe numarası bilgisiyle kurbanlık hayvanlara  dair tüm bilgileri edinebileceklerini  belirten   Kayacan, hayvan pazarında sıkıntı yaşanması halinde İl Müdürlüğünün (0352) 338 21 44 no´lu telefon numarasından yetkililere ulaşabileceğini de  sözlerine  ekledi?

Gıda  Tarım ve Hayvancılı  İl Müdür  Vekili  Erkan Alkan   sözlerinin sonunda  kurbanlık hayvan satış merkezlerinde  hijyen konusuna  azami derecede özen gösterilip  düzenli dezenfeksiyon  çalışmaları  yapıldığını vurgulayarak   ?Özellikle giriş ve çıkış noktaları olmak üzere bölgedeki bütün pazarlarımız düzenli olarak dezenfekte edilecektir. Dezenfekte araçlarımız mesai mefhumu olmaksızın devamlı pazarlarda olacaktır. Bayramda da kesim yerlerinde hastalık çıkması durumunda imha işlemi gerçekleştirildikten sonra dezenfeksiyon sağlanacaktır?  diye konuştu?

HABER : C.ÜSTEN



Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı