"TARLADA İZİ OLANIN HARMANDA YÜZÜ OLUR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, gittikleri her yerde büyük ilgi ve güler yüzle karşılandıklarını belirterek bunun sebebinin çok çalışmak ve çok iş yapmak olduğunu söyledi. Toplantıya katılan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da day

İldem Venüs Düğün Salonunda mahalle sakinleriyle gerçekleştirilen toplantıya ilgi büyüktü. Toplantıda ilk konuşmayı yapan Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Başbakan Erdoğan`ın katılacağı Kayseri mitingi hakkında bilgiler verdi. Mitingin 22 Mart Cumartesi günü saat 13.00`de yapılacağını ifade eden Dengiz, hem miting için hem de ardından yapılacak seçimler için destek istedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise halkın bugüne kadar verdiği desteğe teşekkür ederek sözlerine başladı. Kayseri`de belediyeler arasında büyük bir dayanışma içinde olduklarını belirten Büyükkılıç, "Birbirimize sıkıntı vermeden, dayanışmanın en güzel örneğini sergileyerek bereketi oluşturduk. Kayseri büyüdü, güzelleşti, gelişti. Sizlerin duası ve desteğiyle Melikgazi`yi ve Kayseri`yi daha da geliştireceğimizden hiç şüpheniz olmasın" dedi. Başkan Büyükkılıç ayrıca, Raylı sistemi İldem ve Üniversiteye ulaştırması nedeniyle Başkan Özhaseki`ye teşekkür etti.

Alkışlar ve sloganlar eşliğinde kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise iki aydır meydanlarda olduklarını ve her gittikleri yerde güler yüzle karşılandıklarını belirtti. Gösterilen ilgiyi çalışmaya bağlayan Başkan Özhaseki, "İnsanlar her gittiğimiz yerde bizi bağırlarına basıyorlar. Geçmişte çok çalıştık, çok iş yaptık. Bu yüzden her yere gidecek yüzümüz var. Eskilerin dediği gibi tarlada izi olanın harmanda yüzü olur" dedi.

Günümüzde şehirlerin büyük bir rekabet içerisinde olduğunu ve bu rekabette geride kalınmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Mehmet Özhaseki, şehri geleceğe taşıyacak büyük projelerle rekabette öne çıkılabileceğini söyledi. Özhaseki, "Bu rekabet ortamı içinde şehri büyütür ve ileri doğru taşırsak o zaman bu şehrin geleceği aydınlık olur. Bizler göreve gelirken `hizmet belediyeciliği yapacağız` diye geldik. `Herkese hizmet edeceğiz, çok çalışacağız` dedik. `Bu şehri dünya şehri konumuna getireceğiz` dedik. İlk günden beri bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Şehrin nereden nereye geldiğini görüyorsunuz. Ne söz verdiysek yaptık. Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Yine büyük projeler ve yine yapacaklarımız var. Hem şehir merkezinde hem de ilçelerde. Şehri büyütmeye devam edeceğiz" diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı