TARZAN'DAN RÖVANŞI ALDIK

TARZAN

Kayserispor-Manisaspor maçından sarı-kırmızılı temsilcimiz 2-1 galip ayrılarak liderliğini bu haftada korudu

HABERİ İZLE

Son derece gergin ve bol kartlı geçen Kayserispor-Manisaspor maçından sarı-kırmızılı temsilcimiz 2-1 galip ayrılarak liderliğini bu haftada korudu. Kayserispor mücadelesinin ilk yarısını 1-1'lik eşitlikle tamamlarken, her iki takımda soyunma odasına 10 kişi olarak gitti. İkinci yarının son bölümünde ise sarı-kırmızılılar Çağlar ile skoru değiştirdi ve sahadan 43 puan ile ayrılmayı başardılar.

PTT 1. Lig'de haftanın maçı olarak bakılan Kayserispor-Manisaspor karşılaşmasında gergin anlar yaşanmasına rağmen sarı-kırmızılılar sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. İlk yarıyı her iki takım da 10 kişi ve 1-1'lik skor ile tamamlarken, Manisaspor, 90 dakikayı 8 kişi tamamladı. Kayserispor ise 86.dakikada Biseswar'ın yerine oyuna giren Çağlar'ın attığı golle sevinen taraf olarak sahadan ayrıldı. Kayserispor, sezonun ilk devresinde 2-1 yenildiği Manisaspor'dan da rövanşı aynı skor ile almış oldu.

Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 3. dakikasında Oğuzhan'ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Gökhan topu ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren isim oldu. Erken gelen golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Kayserisporlu futbolcular, bu kez de 26.dakikada yaşanan ikili mücadele sonunda Cem Can'a gösterilen kırmızı kart ile 10 kişi kaldılar. Aynı dakikada Manisaspor'dan Gökhan'da kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan her iki takımda da saha içinde moraller bozulurken, 40.dakikada ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Nobre, beraberlik golünü kaydetti. Bu golle birlikte Kayserispor eşitliği yakaladı ve devre arasına 1-1'lik skor ile gidildi.

KAYSERİSPOR 2-1 MANİSASPOR

İlk yarıda saha içinde yaşanan gerginlikler ikinci yarıya da damga vurdu. 56.dakikada Okay'ın ceza sahasının dışından çektiği sert şutu kaleci Bayram yumruklayarak uzaklaştırdı. 60.dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde topa iyi yükselen Simic`in kafa vuruşunda kaleci Bayram topu yumruklayarak uzaklaştırdı. 76. dakikada Anıl'ın ceza sahası dışından çektiği şutta meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. 83. dakikada Anıl'ın ortasında ceza sahası içinde Okay Yokuşlu, müsait pozisyonda topu auta gönderdi.  Karşılaşma bu skor ile bitecek derken sahneye Kayserispor'dan Çağlar çıktı. 86. dakikada Çağlar'ın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak bir kez daha ağlarla buluştu ve Kayserispor taraftarı önünde geriye düştüğü karşılaşmada 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Karşılaşma sonuna eklenen 4 dakikalık sürede de gol sesi çıkmayınca Kayserispor, 43 puan ve liderlik koltuğunda sahadan ayrılan taraf oldu.

Kayserispor-Manisaspor maçında Hakem Bitnel tarafından toplam 3 kırmızı kart ve 10 sarı kart çıkartıldı.

BAŞKANLAR GALİBİYETTEN MEMNUN

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki; Bu gün acaba biraz daha rahat bir maç izler miyiz diye geldik ve inşallah farklı bir galibiyet alır tadını çıkarırız diye ümit ediyorduk ama maçlar gittikçe zorlaşıyor. Her karşılaşma bir öncekinden daha güç bir hale geliyor. Manisalılarda tabi direnecekler tabi oynayacaklar ama centilmenliğin dışında bir takım hareketlere başvurmaya başlayınca işin tadı kaçmaya başladı. Allah'tan oyuncular 10 kişi ile defans yapan bir takıma karşı gol atmayı becerdiler. Bu günüde galibiyetle kapattık. İnşallah sezon sonuna kadar ara gittikçe açılır, son birkaç hafta da biz arayı açmış olarak şampiyonluğumuzu ilan etmiş oluruz diye ümit ediyoruz. Allah'a şükür iyi gidiyor işler iyi toparlandı. Bekir Başkanımızın da ayağı çok uğurlu geldi. O geldiğinden bu tarafa ‘Elhamdülillah' ‘şeytan kulağına kurşun' şuana kadar mağlubiyetimiz yok. İnşallah bu statta yine Kayserispor o güçlü halini gösterir. Anlı şanlı haline yeniden döner bizde bundan mutluluk duyarız” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise Doğrusu bu karşılaşmada da 3 puanı Bekir Başkanımıza takım oyuncuları hediye ettiler. Mutluyuz, inşallah ağzımızın tadı bozulmadan bu galibiyet serisi bundan sonrada devam eder ve Süper Lig'e çıkarız” ifadelerini kullandı.

Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız ise Zor bir karşılaşmaydı, zor bir maç olacağı baştan belliydi zaten bana göre bundan sonra kalan süre içerisinde kolay maç yok her maç zor. Manisa düşmemek için gayret sarf ediyor, elinden gelen bütün gücünü ortaya koydu. Erkende bir gol buldular ama onun üstüne yatmak için çok sertlik getirdiler ve dolayısıyla hakem cezasını kesti. Kayserispor neticede hak ettiği 3 puanı aldı. Benim aklım karşılaşmadan sonra daha çok sakatlıklarda kalıyor. İnşallah bu karşılaşmada böyle bir durum yaşanmamıştır. Aslında yedeklerimiz iyi ama yinede oyuncuların sakatlık geçirmemesi bizim için önemli. Bundan sonrada önümüze bakacağız. Bundan sonra her maç bir olay, erkenden şampiyonluk havasına girmek iyi ama biz yinede önce hak edelim diyorum” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici de, Evet zor bir maç oldu. Manisaspor düşme hattında olunca bayağı uğraştılar ve 2. dakikada da gol attılar. Ama önce beraberlik ardından galibiyet sağlanınca rahatladık. Kayserispor, Bekir Başkanın gelmesiyle bir ivme yakaladı inşallah dörtte dört yaptık. Puan farkını gittikçe açıyoruz inşallah daha da iyi olacak” dedi.

SEÇME, FUTBOL OYNAYAN TAKIMLAR TEŞVİK EDİLMELİ”

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme yaptığı açıklamada; Maçın başında 1-0 mağlup duruma düştük. Ama kaliteli ve birbirinden değerli hocalarımız ve tecrübeli oyuncularımız ile maçı çevirmeyi bildik. Kazandığımız için mutluyuz. Rakip içinde bir şeyler söylemek istiyorum. 1. dakikada itibaren yerde yatmaya başladılar bu futbol için çok iyi bir şey değil. Türk futbolunun gelişmesi için böyle oynamamak lazım. Rakip Antrenör taç atılmasın diye içeriye giriyor. Benim üzüldüğüm nokta hakemler böyle takımlara prim tanıyorlar oysaki futbol oynayan takımları teşvik etseler daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

MUTLU, ALEYHİMİZE ÇALINAN FAULLERDEN GOL YİYORUZ”

Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu ise Maçla ilgili yorum yapmak lazım ama herhalde kaybedince genelde hep böyle söyleniyor. 2 haftadır zaten hakemlerle bir sıkıntımız var yani hep aleyhimize çalınan faullerden hep gol yiyoruz. O yüzdende maçlarımızı kaybediyoruz. Yani bu günkü hakem arkadaşlara da bir rica etmek lazım yani biraz pozisyonlarda adilane davranabilirlerse çok daha iyi olacak ilk yediğimiz golde dahil bize verilmesi gereken faul aleyhimize verildi ve orda karambolden gol yedik zaten. Oyunun gereği zaten mücadele ettik. Çocuklar iyi niyetleri ile her şeyi yapmaya çalışıyor ama hakem kararlarına bakarsanız bizim aleyhimize verilen faullerin üçte biri kadar bize faul verilmedi. Kayserispor zaten iyi bir ekip bu kadar hakem yardımına ihtiyacı yok” dedi.



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı