TAŞ MEKTEP KAYSERİ LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ

TAŞ MEKTEP KAYSERİ LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Metin Yücel ve Onur Kurulu üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. 

Ziyarete genel kurul sonrasında Dernek Başkanlığına seçilen Metin Yücel´in yanı sıra yönetim ve Onur Kurulu üyeleri Mehmet Savruk, Tevfik Eraslan, Mehmet Çayırdağ, Mehmet Yavrucu, Ömer Uzunoğlu, Ahmet Turan Özkan, Halit Erkiletlioğlu ve Mustafa Şafak katıldı.
Melikgazi Belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu şehirde yaşayan bireyler olarak yapılan hizmetleri takdir ettiklerini belirten Dernek Başkanı Metin Yücel, "Yapılan genel kurul sonrası yeni yönetim oluştu. Tanışma ziyaretleri kapsamında okulumuzu bünyesinde barındıran, eğitimin ve eğitimcinin dostu Melikgazi Belediyemizde olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerimize yaptığınız hizmet ve verdiğiniz destekten dolayı size ve ekibinize minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz. Dernek olarak Melikgazi Belediyesi ile işbirliği içerisinde farklı etkinlikler yaparak Taş Mektep Kayseri Lisesi´nin farkındalığını oluşturmak, tanıtımını yaparak ve çok daha geniş kitlelerce bilinirliğini artırmak istiyoruz" dedi.
1893 yılında kurulan ve ülke yönetiminde söz sahibi olmuş mezunlar veren, şanlı tarihi başarılarla dolu olan Sakarya Meydan Muharebesi´ne katılmış ve son sınıfta okuyan 63 öğrencisini şehit veren o sene mezun vermeyen Kayseri Lisesi´nin şehrimizin en önemli eğitim sembollerinden birisi olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ?Dernek yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Kayseri Lisesi´nin Kayserililerin gönlünde ayrı bir yeri vardır. Kayseri Lisesi Cumhuriyet tarihimizin altın sayfasında yer almıştır. Bu açından ne yapılsa azdır. İki Cumhurbaşkanı çıkarma başarısı ve onuru olan tek lisedir. Şehrimizin simgesi olan tarihi ve kültürel mirasımızı sadece bu şehirde yaşayanların bilmesi değil, tüm Türkiye´nin hatta dünyanın tanıması yönünde gayret gösterilmesi ve bu yönde çalışmalar sergilenmesi gerekir. O bakımdan bu müstesna okulun mezunları olarak yapacağınız anlamlı çalışmalarda Melikgazi Belediyesi olarak her zaman yayınızda ve destekçiniz olacağız" ifadelerini kullandı.
Başkan Büyükkılıç ziyaretine gelen heyete Melikgazi İletişim Merkezi ve tamamlanmak üzere olan fuaye alanını gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ