TASARRUFLULARI İLE DEĞİŞTİRİN

TASARRUFLULARI İLE DEĞİŞTİRİN

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı'nın kongresinde yaptığı konuşmasında ev kadınlarına tasarruf çağrısında bulundu. Bakan Yıldız, "Evlerinizdeki buzdolapları tasarruflu olanları ile değişti

Türkiye'de şu an 15 milyon adet buzdolabı olduğunun altını çizen Bakan Yıldız, bu buzdolaplarının 5 veya 6 yıl içinde kademeli olarak tasarruflu buzdolapları ile değiştirileceğini söyledi. Yapılacak bu tasarruf ile, Keban Barajı'ndan elde edilen enerji kadar bir enerji kazanımı olacağını anlatan Bakan Yıldız, şöyle konuştu: "Türkiye'de tüketimi israftan uzaklaştırırsak bu ülkemiz adına büyük bir kazanım olacaktır. 2012 yılında israftan uzaklaşmak adına bayanların böyle bir çalışma yapmasını tavsiye ediyorum"

 Enerji konusunda büyük projelere imza attıklarını hatırlatan Yıldız, şunları söyledi: "Muhalefetin sürekli eleştirileri oluyor. Muhalefet son yaptığımız anlaşmada, 'Ne yaptınız da başkalarını sevindiriyorsunuz?' diye bize soruyor. Artık kazan kazan konsepti var. Ben öyle bir iş yaparım ki, herkes kazanır. Ancak muhalefet, iktidar kaybetsin de kim kazanırsa kazansın anlayışı ile hareket ediyor."

“GÜVENLİK KUVVETLERİNİN YIPRATILMASINA İZİN VERMEYİZ”

 Üstü kapalı olarak BDP Genel Başkanı'nı da eleştiren Bakan Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı: "PKK'ya terörist diyemeyenler, Genelkurmay Başkanımıza 'Onbaşı' diyor. Biz hiçbir güvenlik kuvvetinin yıpratılmasına müsaade etmeyiz. Her zaman olduğu gibi terörle mücadelemiz de kökünü kazıyana kadar devam edecektir."



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret