TAVLUSUN CADDESİ

TAVLUSUN CADDESİ

KAYSERİ TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK

  Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç Tavlusun Caddesi´nin açılması ile Kayseri trafiğinin nefes alacağını ve sadece ulaşımda değil ekonomiye ve sosyal yaşama katkı sağladığını söyledi.
2100 metre uzunluğunda 30 metre genişliğinde?
Şehir içi büyük yollara büyük önem verdiklerini ana artel olarak bilinen bu yolların aslında bir çok katkısı olduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi olarak Aşık Veysel Bulvarı ile Melikşah Caddesi arasında yer alan 2100 metre uzunluğunda 30 metre genişliğinde yeni bir çalışmamsı yapıyoruz. Plan ve Proje Müdürlüğünce 32 ev kamulaştırılmış olup 17 ev sahibi ile anlaşılmış ve yol güzergâhına isabet eden 17 mülk sahiplerince yıkılmıştır. Tavlusun Caddesinde üzerinde mülkü bulunanlara yine bu semtte yapılan sosyal konutlarımızdan daire verilmektedir. Bu bölgede yol ile trafik akışı daha etkin, verimli ve güvenli hale getirdiği gibi bölgenin planlı yapılanmasına, modern çok katlı biların inşaatına, dolayısı ile ekonomiye ve sosyal yaşamın değişmesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır. Tavlusun Caddesi; Erciyes üniversitesine ve Talas ilçesine daha kestirme bir yoldan ulaşımını sağlayacaktır. Dolayısı ile diğer oylarlın yükünü hafifletecektir? dedi.
32 ev yol için mülk sahiplerince yıkıldı?
Yol çalışması sırasında Telekom, TEK, Kayseri Gaz, KASKİ gibi alt yapı kuruluşları ile ortak çalışma yapıldığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Tavlusun caddesinin Melikgazi ilçesi olarak değil Kayseri şehri olarak trafikte büyük bir rahatlama ve güvenli ulaşım sağlanacağını kaydetti.
Yaklaşık maliyet 23 Milyon TL. harcama ile?
Başkan Memduh Büyükkılıç, Tavlusun Caddesinin kamulaştırma bedelleri dahil olmak üzere 23 milyon lira harcama da bulunacağını ve bu rakamın yolun ne kadar önemli olduğunun bir ifadesi olduğunu sözlerine ekledi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti