TBB´DEN HACILAR´A

TBB´DEN HACILAR´A

HİBE DESTEĞİ

Türkiye´deki tüm belediyeleri tek çatı altında toplayan ve belediyelerin gelişmelerini hedefleyen Türkiye Belediyeler Birliğinden (TBB), Hacılar Belediyesi´ne önemli bir destek geldi.

TBB tarafından Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´nün kullanımı için hibe edilen 12 tonluk 1 adet damperli kamyon, Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan tarafından teslim alındı.

Hibe dilen damperli kamyonun Hacılar Belediyesinin yapacağı hizmetlerde kullanılacağını ifade eden Belediye Başkan Vekili Özdoğan, Hacılar için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Destekleri için TBB Yönetimine teşekkür eden Özdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü; ?İlçemize bir adet çekici kamyon kazandırmış bulunuyoruz. TBB´nin değerli katkılarıyla 12 tonluk çekici kamyonumuzu Fen İşleri Müdürlüğümüzün hizmetlerinde kullanılmak üzere teslim aldık. Katkılarından dolayı Türkiye Belediyeler Birliği´nin Sayın Başkanı´na, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Genel Sekreterimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemizin malum coğrafyası ve iklim şartları ortadadır. Yaklaşan kış öncesinde de gerek karla mücadelede gerekse hafriyat ve asfalt işlerimizde de rahatlıkla kullanabileceğimiz güçlü bir kamyonumuz daha oldu. Bunların hepsi geniş hizmet ağında, kaliteli hizmet anlayışıyla devam eden işlerimizin göstergesidir. Güzel günlerde kullanmak dileğiyle, ilçemize hayırlı olsun.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da