TBMM BAŞKANVEKİLİ YAKUT, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

TBMM BAŞKANVEKİLİ YAKUT, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Bünyan'a bağlı tüm köyleri ziyaret etti. İl ve ilçe teşkilatı ile meclis üyelerinden oluşan ekiple, iki günde Bünyan ilçesine bağlı tüm köyleri ziyaret ederek sıkıntıları dinleyen Yakut

Ziyaretlerin ilk gününde Bünyan ilçe merkezinde öğleye kadar pazar ve esnafı ziyaret eden ekip, öğleden sonra ise, Bünyan'a bağlı 8 köy ve 2 beldeyi ziyaret ederek muhtarlardan ve belediye başkanlarından sıkıntıları dinledi. Programlarına kaldığı yerden devam eden TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Yakut, ikici gün Hazarşah, Akçatı, Emirören, Topsöğüt, Sıvgın, Ağçatı, Köprübaşı, Ekinciler, Girveli, Samağır, Yünöre, Karadayı köyleri ile Süksün ve Akmescit beldelerini ziyaret etti.
Ağçatı ve Yünören de cenaze evlerini de ziyaret eden Yakut, ailelere başsağlığı dileklerini iletti. Yakut, "Sevindirici olan şu ki, artık köylerimizin, ilçelerde belediye sınırları içindeki vatandaşlarımızın istediği tüm sosyal donatı ve diğer ahları istemiş olmaları ki, bu da bizim için sevindirici bir hadise. Çünkü biz hükümet olarak vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek için kendilerine söz verdik. Bu anlamda da çalışmalarımız sürüyor. Hesap verme anlamında köyleri geziyoruz. Neler yaptık, neler yapmamız gerekiyor, eksiklerimiz neler bunları yerinde görme anlamında ve vatandaşlarımızın istek ve dileklerini yerine getirme amacı ile buralardayız. Mutluyuz çünkü vatandaşlarla birlikte olmak önemli bir hadise. Sadece seçimden seçime gelip vatandaşlardan oy istemek milletvekillerinin geçmişte yaptığı gibi. Biz AK Parti olarak bu düşünceyi 2002 yılından itibaren ortadan kaldırdık. Her yaz dönemi istisnasız belde ve köylerimizi, her haftada ilçelerimizi geziyoruz." diye konuştu.
AK Parti Kayseri il teşkilatı olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinden sonra Meclis’in açılma tarihi olan 1 Ekim’e kadar Kayseri’nin bütün ilçe ve köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla açık hava toplantıları gerçekleştirme kararı almıştı. Bu kararla birlikte, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Sarız ilçesini, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya İncesu ilçesini, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Tomarza ilçesini, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer de Yeşilhisar ilçesini ziyaret ederek köylerin sıkıntılarını dinlemişti.


Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor