TEBRİK ZİYARATLERİ SÜRÜYOR

TEBRİK ZİYARATLERİ SÜRÜYOR

Melikşah Rektörü Pr. Dr.Mat`a tebrik ziayertleri sürüyor... Sevgili izleyiciler; Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ahmet Hasyüncü, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak Melikşah Üniver

Bir süre önce Melikşah Üniversitesi rektörlüğüne atanan  Prof. Dr. Mahmut Mat’a hayırlı olsun dileklerini ileten heyet yeni görevinde başarılar diledi.

             Ziyarette Organize Sanayi Bölgesin’de bulunan ticaret ve sanayi kuruluşları ile Melikşah Üniversitesi arasında ileriye yönelik yapılması planlanan ikili iş birlikleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Sanayi ve üniversitelerin birlikte hareket edebilmesi için, kurumlar arası ilişkilerin güçlü olması gerektiğinin altını çizen, Prof. Dr. Mat; “Eğitim ile sanayinin iç içe ilerlemesiyle aynı zaman da, daha güçlü bir Kayseri ortaya çıkacaktır.” değerlendirmesinde bulundu..

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hasyüncü`de ziyarette yaptığı değerlendirmede  Organize Sanayi Bölgesinde Türkiye’de ilk defa üniversite sanayi işbirliğiyle tasarım merkezi kurduklarını ve burada üniversitelerle birlikte katma değerleri yüksek ürünler ürettiklerini ifade etti. Hasyüncü, “ Hükümetimizin belirlediği 2023 yılındaki 500 Milyar dolar ihracat hedefine ancak üniversite sanayi işbirliğiyle ve teknolojinin yükselmesiyle, ulaşacağımızı ümit ediyoruz.” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret, heyetin Prof. Dr. Mat’a yeni görevinde başarılar dilemesinin ardından noktalandı.



KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret