TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na yeni seçilen Metin Kösadağ tebrik ziyaretlerini kabul etti. Kösedağ Cemiyet binasında sırası ile Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Osman Başeğmez’, Çelik-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Celalettin Korkmazyür

30 Mayıs’ta gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçilen Metin Kösadağ’ı ilk olarak Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Osman Başeğmez ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Başeğmez, Gazeteciler Cemiyetinin Genel Kurulu sonrasında genç bir ekibin iş başına geldiğini ifade ederek, “ Basın İlan Kurumu olarak göreve genel arkadaşlara başarılar diliyoruz. Yeni dönemde gazeteciler için önemli görevler yapacaklarına inanıyoruz. Geçmişte Gazeteciler Cemiyetinde hizmet vermiş yönetici arkadaşlarıma teşekkür ederiz. Biz Basın İlan Kurumu olarak Kayseri’de ve bütün şehirde Gazeteciler cemiyetiyle birlikte işbirlikleri yapıyoruz. Bundan önce Gazeteciler cemiyetiyle beraber yaptık şimdi de yapıyoruz.  Gazetecilere hizmet etmek için bize düşen ne varsa her turlu katkıyı ve desteği vermeye hazırız” ifadesini kullandı.

 

Sektörün bir dönüşüm geçirdiğini vurgulayan  Başeğmez,  gazetecilerin bu dönüşümü iyi takip edip geride kalmaması gerektiğini hatırlatarak “ Önümüzdeki dönemde internet medyası ‘mecra’ olarak yükselişini sürdürecek, ama; hiçbir zaman yazılı basın yok olmayacak.  Bu ‘mecra’da devam edecek. Burada genç gazetecilere düşen görev ise; hiçbir ‘mecra’nın gerisinde kalmadan günlük teknoloji koşullarını  en iyi şekilde takip edebilmektir.. Bu manada biz gazetelerin daha nitelikli olabilmesi için birlikte çalışmalar yapıyoruz. Bizim amacımız Kayseri gibi bir marka şehirde herkesin okuyabildiği  bir gazetenin devamını sağlayabilmektir. Bu mana da gazetecilere önemli görevler düşüyor. Gazeteciler ne kadar özel haber üretirse ‘Resmi İlan ‘ pastasından da çalıştığınız gazeteler o kadar pay alacak.  Bu konuyla ilgili mevzuatımızla ilgili değişiklik Resmi Gazete de yayınlandı” diye konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösadağ ise; ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “ Kayseri Gazeteciler cemiyeti olarak, Basın İlan Kurumuyla birlikte daha kuvvetli çalışma içerisine gireceğiz. Ve gazetecilik mesleğini en üst noktaya getirmek için daha çok çalışacağız” dedi.

 

Basın İlan Kurumu’ndan sonra Çelik-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Celalettin Korkmazyürek, Gazeteciler cemiyeti Başkanını ziyaret ett 

Ziyarette konuşma yapan Çelik-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Celalettin Korkmazyürek,  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösadağ’a ve Yönetim Kurulu’na başarılar diledi. Kösedağ ise Korkmazyürek ve ekibine ziyaretten dolayı  teşekkür etti.



Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti