TEKDEN KOLEJİNE 7 ÜLKEDEN MİSAFİR

TEKDEN KOLEJİNE 7 ÜLKEDEN MİSAFİR

Tekden Koleji, ‘Avrupa Birliği Hayat Boyu Eğitim Programları Çok Taraflı Okul Ortaklığı Comenius Projesi’ kapsamında 7 ülkeden gelen 24 öğretmen ve öğrenciyi misafir etti.

İtalya, Danimarka, İspanya, Kuzey İrlanda, Macaristan, Belçika ve İngiltere’den ülkeden gelen 24 öğretmen ve öğrenci Tekden Koleji'nde güllerle karşılandı. Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan, “Tekden Koleji yine farklı bir etkinliği ile kendisini göstermektedir. Uluslararası yapmış olduğumuz birçok faaliyetler özellikle öğrencilerimizin gelişimlerini sağlamak açısından etkinlikler ortaya koyuyor. Bunlardan bir tanesi olan Avrupa Birliği Projesi kapsamında 7 ülkeden misafirimiz var. Misafirlerimizle 3 gün farklı etkinliklerle birlikte olacağız.” diye konuştu.
Tekden Koleji Koordinatörü Ali Güldaş ise, “Bu proje Avrupa Birliğinin hayat boyu öğrenme projeleri kapsamındaki bir ortaklık projesidir. Konumuz Fen Bilimleri ve çevre konularının yabancı dil kullanarak okul müfredatına yansıtılmasıdır. Bu kapsamda 2 yıldır çalışmaktayız. Bu çalışmalar süresinde yurtdışında 3 ayrı ülkede toplantılarımız oldu. Şimdi ki toplantımızda okulumuzda gerçekleşecek.” şeklinde konuştu.
İtalya’dan gelen Anna Maria Di Pasqua da, “Çok sıcak bir karşılama ile karşı karşıya kaldık. Çocuklarla yapılan çalışmaların onlarda çevre bilincini oluşturacağını ve ayrıca yabancı dil öğrenimlerine katkı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

 



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye