TEKİNSOY´UN YERİNE

TEKİNSOY´UN YERİNE

KARAYOLLARINDAN ATAMA

Karayolları Genel Müdürlüğü´nde bölge müdürlüğü yapan Fuat Soyal, Büyükşehir Belediyesi´ne genel sekreter yardımcısı olarak atandı. Boş bulunan genel sekreter yardımcılığı görevine atanan Soyal, bir süredir izinde olan ve izin dönüşünde emekliye ayrılması beklenen Kemalettin Cengiz Tekinsoy´dan görevini üstlenecek.
Büyükşehir Belediyesi´ne yeni bir atama daha yapıldı. Boş bulunan genel sekreter yardımcılığı kadrosuna Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü de yapan Fuat Soyal getirildi.
Soyal´ın belediyede uzun süredir Kemalettin Cengiz Tekinsoy´un yürüttüğü teknik işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak görev yapması bekleniyor.
Bu arada Büyükşehir belediye Başkanı Mustafa Çelik de genel sekreter yardımcılığına atadığı Fuat Soyal´ı makamında ziyaret ederek ?hayırlı olsun´ dedi ve kahve içti.
Bilindiği gibi Kemalettin Cengiz Tekinsoy geçtiğimiz hafta yıllık iznine ayrılmış ve izin dönüşünde de kendi isteği ile emekliye ayrılacağını açıklamıştı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevine başlayan Fuat Soyal, 1952 yılında Kayseri´de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri´de yapan Soyal, 1977 yılında Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi İnşaat Bölümü´nü bitirdi. Askerlik görevini yaptıktan sonra Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğü´nde şantiye mühendisi olarak iş hayatına başlayan Fuat Soyal, 2004 yılında Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü, 2007 yılında Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğü, 2009 yılında ise Karayolları Diyarbakır Bölge Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2011 yılında Karayolları Genel Müdürlüğü Tesisler ve Bakım Daire Başkanlığı´na getirilen Soyal, 2015 yılından itibaren bu kurumda Başmüfettiş olarak görev yapıyordu.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”