Teknik patron Atan yeni sezona dikkat çekti 

Teknik patron Atan yeni sezona dikkat çekti 

“Bu sezon Kayserispor için çok önemli”

Kayserispor’da yeni sezon hazırlıkları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yeni sezona ilişkin açıklamalarda buluna Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Bu sene Kayserispor için çok önemli bir sezon” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Kayserispor, antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde kulüp tesislerinde çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılı futbolcular, kondisyon çalıştı.

Antrenmanı takip eden gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Çağdaş Atan, şunları kaydetti: “Zor bir fikstürle başlıyoruz. İlk 10 haftada 5 tane şampiyon olmuş takımla oynayacağız. Ama bizim çalışmalarımız iyi gidiyor. Hazırlık maçları bizim için iyi bir referans olacak. Bir tane hazırlık maçı oynadık, orada iyi bir oyun oynadık. İstediğimiz performansı gösterdik. Oyuncularımızdan alabileceğimiz verimi aldığımızı düşünüyorum o maçta. Şimdi artık burada 3 tane Süper Lig seviyesinde takımlarla maç oynayacağız. Lig başlamadan bir hafta önce bir hazırlık maçı oynayacağız. Bu sene Kayserispor için çok önemli bir sezon. Bunun farkındayız. Takım olarak hem oyuncu grubuna hem kendimize güveniyoruz. Tabii ki amacımız gemiyi sağ salim karaya yanaştırmak, onun dışında rekabetçi bir yapıya bürünmek. Kayserispor bu rekabetçi tutumundan vazgeçmemesi gerekiyor ama dediğim gibi bu sezon değişik bir sezon. Amaç ilk öne sezonu sağlıklı bir şekilde bitirmek.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’