TELEKOM SEKTÖRÜNÜN NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ

TELEKOM SEKTÖRÜNÜN NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ

TÜRK TELEKOM VE ERÜ İŞ BİRLİĞİNDEN ÇIKACAK

   Türk Telekom Grubu Türkiye´nin en büyük sanayi-üniversite iş birliklerinden birini ilimizde gerçekleştirdi? Telekom sektörünün nitelikli iş gücü, Türk Telekom Grubu ve Erciyes Üniversitesi arasında gerçekleşen iş birliğinden çıkacak?
Türkiye´nin öncü iletişim şirketi Türk Telekom Grubu, Türkiye´nin teknoloji gelişimine katkısını eğitim alanında gerçekleştirdiği yeni projelerle sürdürmeye devam ediyor.
Türk Telekom Grubu ve Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksekokulu ile yapılan yeni iş birliği kapsamında gerçekleştirilen projede, MYO öğrencilerine önemli eğitim fırsatları sunuluyor.
Türkiye´nin ?´kadim´´ ve ?´zirve´´ şehirlerinden biri olan Kayseri´de başlayan proje ile MYO öğrencilerinin telekomünikasyon sektörüyle ilgili mevcut teknik bilgi ve becerilerinin artırılması ve sektöre nitelikli iş gücünün kazandırılması hedefleniyor.
Türkiye´nin değişik illerinde başka üniversitelerde de yaygınlaştırılması amaçlanan proje ile ilgili olarak taraflar bir araya gelerek ortak protokole imza koydydular?
Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans salonunda sabah saatlerinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantı ve kokteyl sonrası gerçekleştirilen imza törenine Türk Telekom Genel Müdürü Yardımcısı Bahattin Aydın, Türk Telekom Genel Müdürü Yardımcısı Coşkun Şahin, ERÜ Vekil Rektörü Pr.DR. Hamza Çakır,Kayseri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hamdi Taplak, Erciyes Üniversitesi Öğretim üyeleri iştirak etti?
Türk Telekom İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Aydın imza töreninde yaptığı konuşmada Türk Telekom´un eğitime verdiği önemi vurgulayarak şunları kaydetti? ?Türkye´nin geleceğine inanan ve bu gelecek için yatırım yapmayı görev bilen Türk Telekom Grubu olarak Erciyes Üniversitesi İle Birlikte telekominükasyon sektörünün kaliteli iş gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla bu programı tasarladık? ifadesini kullandı?
Türk Telekom Teknoloji Genel Müdürü Yardımcısı Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin ise konuşmasında ?Bu işbirliğinin öğrencileri iş hayatında daha avantajlı konuma getirecektir? değerlendirmesinde bulundu?
Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prf. Dr. Hamza Çakır ise konuşmasında söz konusu iş birliği için Türk Telekom yetkililerine şükranlarını sunup ?Çocuklarımızı daha eğitimin başında istenilen insan kaynakları niteliklerine uygun yetiştirirsek , hem çocuklarımızın geleceği daha iyi olur, hem Türkiye daha iyi noktalara gelir? diye konuştu?



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı