TEOG SINAVI ÖĞRENCİLERİNE SINAV HAZIRLIĞI

TEOG SINAVI ÖĞRENCİLERİNE SINAV HAZIRLIĞI

STRES VE MOTİVASYON EĞİTİMİ

Melikgazi Belediyesi´nce organize edilen ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik TEOG kursların devam ettiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TEOG kurslarına iştirak eden öğrencilere yönelik TEOG sınavı öğrencilerine sınav hazırlığı, stres ve motivasyon eğitimi verildiğini söyledi.
Bu kurslara iştirak eden öğrencilere yönelik 23 ve 24 Kasım tarihlerinde yapılacak TEOG sınavı ile ilgili olarak motive etmek istediklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, TEOG öğrencilerine yönelik verilen bu eğitim ile öğrencilerin sınav kaygılarının giderilmeye çalışıldığını kaydetti. Ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak Bel-Sin Sosyal ve Spor Tesisleri´nde programın düzenlendiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Melikgazi Belediyesi eğitim ve eğitimcinin dostu, destekleyicisi ve yatırımcısıdır. Bunu her fırsatta her yatırım ve hizmette sergilemektedir. Nitekim 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri ile lise son sınıfta okuyan öğrencilere hem sınavlara hazırlık hem de temel dersler ile ilgili olarak kurslar düzenlemektedir. 23-24 Kasım günleri yapılacak olan TEOG sınavına iştirak edecek olan öğrencilerimize Rehberlik ve Psikolojik Danışman Betül Bacıoğlu tarafından ?sınav hazırlığı ve motivasyon etkinliği´ programı ile sınav desteği sağlanmıştır? dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi´nce öğrencilere yönelik bu tür etkinlikler ile sınavlarda başarı yüzdesinin artırıldığını dolayısı ile Kayserinin eğitim başarısına katkı sağlandığını sözlerine ekledi.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı