TEOG SINAVI ÖNEMLİ

TEOG SINAVI ÖNEMLİ

ÖĞRENCİ VE VELİLER İLE TOPLANTI

  Melikgazi Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen 5,6,7. ve 8. sınıf öğrencilerine TEOG sınavına hazırlık kursları düzenlediklerini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, kurslara katılan öğrenci ve veliler ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.
Eğitime destek kurslarına yoğun ilgi?
Eğitime destek kurslarına, şehrin 8 ayrı bölgesinde olmak üzere 41 kurs öğretmeni ile 1650 öğrenciye ders verildiğini hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Sınav maratonu başlıyor. Bu eğitim döneminde öğrenci ve veli buluşması ile sınav heyecanının ortadan kaldırılması için ortak bir toplantı yaptık. TEOG önemli, çünkü tek bir sınav hakkı var. Üniversite sınavlarına, beğenmezseniz bir daha girebilirsiniz. Ama TEOG öyle değil. Bu açıdan öğrencileri bilgilendirir ve bilinçlendirirken de velilere sınav stresi hakkında bilgiler veriyoruz. Çünkü ailelerde başlayan panik ve heyecan, öğrenci üzerinde olumsuz etki yapmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak eğitimde sadece hizmet binası ve eğitim tesisleri yapmakla kalmıyoruz. Bu eğitim merkezlerinde eğitim alan öğrencilerin derslerine yönelik kurslar da düzenliyoruz.? dedi.
Eğitime destek kurslarında Fen Bilgisi, Matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve İngilizce dersleri verildiğini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, eğitime yapılan yatırımlar ile son yıllarda Kayseri ilinde üniversiteyi kazanan öğrenci sayısında artışlar olduğunu sözlerine ekledi.
Eğitime destek kurslarına iştirak eden öğrenci velileri ise bu kursların çok faydalı olduğunu, bu kurslar sayesinde öğrencilerin hem ders notlarının yükseldiğini hem de diğer taraftan TEOG sınavına hazırlandıklarını söylediler. Öğrenci velileri ?Bu nedenle Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´a teşekkür ediyoruz.? dediler.



Akıl Küpü Kütüphaneleri YKS sınavı öncesi doldu taştı

ERÜ, Üniversiteleri sıralamasında ilk 500’de

7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı