TERZİLER ODASI´NDAN

TERZİLER ODASI´NDAN

HAZIR GİYİM VE TESETTÜR FUARI

Terziler Ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan oda hizmet binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında oda olarak Moda - Hazır Giyim ve Tesettür Fuarı gerçekleştireceklerini duyurdu. İlkini 27-30 Haziran tarihleri arasında yapmayı planladıkları fuarı geleneksel hale getirerek her yıl tekrarlamak istediklerini vurgulayan Arslan ?Fuar kapsamında, kadın-erkek dış giyim, triko, kozmetik, kadın-erkek iç giyim, çorap, spor giyim, konfeksiyon yan sanayi aksesuarları, ayakkabı, saraciye ve deri konfeksiyonu gibi değişik sektördeki firmalarla fuarda odamız üyeleri tarafından stantlar açılacak? değerlendirmesinde bulundu.

Terziler Ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan oda hizmet binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında oda olarak Moda - Hazır Giyim ve Tesettür Fuarı gerçekleştireceklerini duyurdu? 1.Kayseri Moda Hazır Giyim ve Tesettür Fuarı, 27-30 Haziran tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacağını belirten Arslan ?Kayseri Terziler Ve Konfeksiyon İmalatçıları Odamız ve Atlas Fuar Uluslararası Fuarcılık Şirketi ile 27-30 Haziran arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilecek olan 1.inci ?Kayseri Tesettür Moda ve Hazır Giyim Festivali´nin Kayserimizde faaliyet gösteren konfeksiyon, moda ve gelinlik işi ile mesleğini sürdüren üyelerimizin gerek Kayseri´de, gerekse Kayseri dışından gelecek ziyaretçilere tanıtımlarının yapılması ile moda ve giyim alanında ürünlerinin daha geniş bir kitleye tanıtılmasının sağlanması ile Kayseri´nin ticaretine katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. Festivalimiz yediden yetmişe her kesime hitap edecektir. Fuar kapsamında, kadın-erkek dış giyim, triko, kozmetik, kadın-erkek iç giyim, çorap, spor giyim, konfeksiyon yan sanayi aksesuarları, ayakkabı, saraciye ve deri konfeksiyonu gibi değişik sektördeki firmalarla fuarda odamız üyeleri tarafından stantlar açılacak. Bu fuarı, önümüzdeki yıllarda da düzenleyip üyelerimizin faydalanmasını sağlayacağız? değerlendirmesinde bulundu?

Atlas Fuar Uluslararası Fuarcılık Şirketi Genel Kurul Başkanı Fevzi Atasagun´da Fuarda moda severlerin markalarla tanışacağını ve geniş kitleler tarafından ilgi göreceğinin altını çizerek ?Muhafazakar Moda Giyim ve Gelinlik alanında ülkemizin önde gelen firmalarının markalarıyla moda severleri Kayseri´de buluşturan festival, moda severlerin farklı markaları tanımasını ve firmaların ürünlerini daha geniş bir kitleye tanıtmasını amaçlıyor. Festivalde bay-bayan, çocuk giyiminden gelinliğe, aksesuardan geleneksel sanatlara kadar birçok farklı sektördeki firmaları bir araya getiriyoruz. Festivalimiz her kesime hitap etmekte ve muhteşem etkinlikler yapılacak. Konserler, defileler, söyleşiler, çocuk kulüpleri, hediyeler, fenomenlerle hediyeleşmeler ve tasarımcıların katılım sağlayacağı, alış veriş ve eğlencenin buluşma noktası olacaktır. Fuar saat 10 ile 21 arasında ziyarete açık olacak ve fuar süresince bütün semtlerden ücretsiz servis kaldırılacaktır. Fuarımıza destek olan bütün oda ve birliklere teşekkür ederiz? şeklinde konuştu?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da