TFF KURULLARDA ETKİSİZ ELEMAN; KAYSERİ

TFF KURULLARDA ETKİSİZ ELEMAN; KAYSERİ

KLASMANLARDA BULUNAN HAKEMLER DÜŞÜRÜLDÜ

Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulunun yapılmasından sonra belirlenen kurul ve teknik heyetlerde ilimiz spor adamlarının yer almaması büyük kayıp olarak yorumlanırken bu konuda özellikle liglerde gerek hakem gerekse de sporcu olarak görev yapanların klasman kaybetmesi farklı yorumlanmaya başladı.

İlimiz futbolda irtifa kaybetmeye devam ediyor. Seçimler öncesinde her kesimden sözlerin duyulduğu Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu sonrasında ilimiz spor adamları belirlenen kurullarda yer alamayarak futbolun ilimizdeki irtifa kaybetmesini hızlandırdılar. Özellikle MHK ve teknik kurullar da daha önce yer alan ilimiz temsilcileri sayesinde üst klasmanlarda yer alan isimler bu mevkilerin boşalması ile tekler teker bulundukları klasmanlardan düşürüldüler.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig yan hakem olarak görev yapan ve bin bir emek ile klasman yükseltilen isimlerden Mustafa Savranlar ve İlyas Emektar son yapılan kurul toplantısı sonrasında bir alt lige düşürülerek ilimizin bu konudaki sıkıntının daha da fazlalaşmasına neden oldular. Yeni oluşan MHK konusunda Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ve PTT 1.Lig´de mücadele eden K.Erciyesspor´da delegelerin etkisiz kalmaları ve TFF içindeki lobiler nedeniyle ilimizden herhangi bir spor adamının bu mevkilerde yer almaması bu sonucu ortaya çıkardı. Spor kamuoyu şimdi yeniden sormaya başladı: ?Süper Lig´de bulunan bir ilin neden hakem ve temsilci kadrosu gibi bölümlerde görev yapanlara sahip çıkılmıyor ve klasman düşürülmelerine göz yumuluyor?



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’