TGB VE CUMHURİYET KADINLARI

TGB VE CUMHURİYET KADINLARI

15 MART’TA ÇANAKKALE’YE GİDİYOR

Türkiye Gençlik Birliği Kayseri Şubesi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri gerçekleştirdikleri ortak basın açıklaması ile 15 Mart’ ta Çanakkale’de  düzenlenecek olan ‘Mavi Vatan Mitingi’ne katılacaklarını duyurdular.

Cumhuriyet Kadınları Derneği hizmet binasında gerçekleştirilen basın açıklaması ile 15 Mart’ ta Çanakkale’de  düzenlenecek olan ‘Mavi Vatan Mitingi’ne katılacaklarını duyuran Türkiye Gençlik Birliği Kayseri Şubesi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri mitingin ardından Çanakkale’deki tarihi mekanları da gezip, şehitliği ziyaret edeceklerini duyurdular.

Söz konusu geziye dair  açıklama yapan TGB İl Başkanı Koray Enes Yılmaz “Çanakkale birliğimizdir, dirliğimizdir, özgürlüğümüzdür, kahramanlığımızdır. Mehmetçiğimiz dün olduğu gibi bugün de Çanakkale ruhuyla emperyalizme karşı mücadelesini sürdürmektedir. Ordumuz, güneyimizde ABD destekli Pkk’nın planlarını sınır dışı harekatla bozmaktadır. Bugün yaşanan geçici gerilimler kimseyi aldatmasın Türkiye, düşmanları boşuna sevinmesin. Suriye’nin kuzeyinde ülkemizin güneyinde ABD emperyalizminin kazanma umudu kalmamıştır. Rusya Türkiye arasında imzalanan imzalanan ateşkes anlaşmasını sevinçle karşılıyoruz. Bu ateşkes ABD planlarını yeniden bozguna uğratmıştır. Devletimizin aklı ve milletimizin sağduyusuyla emperyalist tuzakları yerle bir etmiştir. Türkiye önündeki sorunları çözecek tecrübeye ve birikime sahiptir. Çanakkale , Türk denizciliğinin ve milletinin hem mavi vatanı hemde kara vatanı savunma destanıdır. Şanlı destanımızın 105. Yılında Çanakkale’de düzenleyeceğimiz mavi vatan mitingiyle ülkemizin içinde bulunduğu tehditlere göğüs geriyoruz.15 martta yüzlerce üniversiteden on binlerce gençle Çanakkale Gelibolu dayız. Mitingin ardından Çanakkale de tarihi alanları ve şehitlerimizi ziyaret edeceğiz. “  değerlendirmesinde bulundu.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Tülin Karakaş’da mitinge katılacaklarını belirterek “Topraklarımıza göz diken ve milletimizi bölmeyi amaçlayan emperyalizm destekli terör örgütlerine karşı kadınımız cesurca mücadele etmektedir. Diyarbakır da Pkk’dan çocuklarını kurtarmak için evlat nöbeti tutan onurlu anneler bu gücü milletimizden  ve kadın ve erkeğin beraber yazdığı büyük tarihinden almaktadır. Cumhuriyet Kadınları Derneği, tıpkı 105 yıl önce Çanakkale savaşına isteğiyle katılan hemşire Safiye Hüseyin Elbi gibi gönüllüdür ve öndedir. Atatürkçü, Cumhuriyetçi kadınlarımızın temsil ettiği derneğimiz daha dün ülkenin her yerinde işçi, esnaf, köylü kadınlarımızla el ele vererek güçlü şekilde kutladığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününün ardından,15 Mart Pazar günü’de vatan sever gençliğimizi temsil eden Türkiye Gençlik Birliğiyle birlikte Çanakkale de olacaktır.” İfadesini kullandı.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti