TİCARET BORSASI´NDAN KTO´YA

TİCARET BORSASI´NDAN KTO´YA

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ...

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Meclis Başkanı Recep Bağlamış ve borsa yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Kayseri Ticaret Odası´na (KTO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz tarafından başkanlık makamında konuk edilen Kayseri Ticaret Borsası heyeti ziyaretine, KTO Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Sayman Üye Bahri Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Uslu da eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti getiren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz, ?Kayseri Ticaret Borsası´nın ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni binamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyorlar, kendilerini burada görmekten çok mutlu olduk. Kayseri´de Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası olarak gerçekten uyum içerisinde çalışan üç kurumuz. Kayseri´deki faaliyetlerimizi üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. Kayseri Ticaret Odası olarak, içinde bulunduğumuz hizmet binasını üyelerimize daha iyi hizmet vermek ve onların odadan daha fazla faydalanmaları bakımından yaptık? dedi.
Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü ise, ?Meclis başkanımızla birlikte aynı çatı kuruluşu altında bulunduğumuz Kayseri Ticaret Odası´nın yeni binasına hayırlı olsun ziyaretine geldik. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette Mahmut Bey ile birlikte Kayseri´nin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunacağız. Yeni binanın Kayseri Ticaret Odası yönetimine, Meclisine, üyelerine ve personeline hayırlı olmasını diliyorum? diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Başkan Hiçyılmaz, konuklarına yeni binayı gezdirerek, hizmet birimleri ile sosyal bölüme ilişkin detaylı bilgi verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor