TİCARET ODASI YÖNETİMİ

TİCARET ODASI YÖNETİMİ

MESLEK KOMİTESİ TEMSİLCİLERİNİ KAHVALTIDA BULUŞTURDU?

Kayseri Ticaret Odası Yönetimi Odaya bağlı 40 farklı meslek komitesinin temsilcilerini aynı masa etrafında toplayarak ortak bir toplantı gerçekleştirdi? Kahvaltılı toplantıda meslek komitesi temsilcilerine seslenen Ticaret odası Yönetim Kurlu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz , "Ülkemiz ve şehrimiz için yeni başarı hikayeleri yazabilmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz." Değerlendirmesinde bulundu?
Ticaret Odası´nın Ortak Meslek Komite Toplantısı 40 farklı meslek komitesi temsilcisi ile KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO Meclis Başkanı Ömer Gülsoy, meclis üyeleri ve davetlilerin katılımı ile özel bir restoranda sabah kahvaltısı eşliğinde gerçekleştirildi?
Toplantıda katılımcılara hitap eden Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Kayseri´nin en büyük sivil toplum kuruluş olan Kayseri Ticaret Odası 17 bini aşan üyesi ile üyelerine hizmet vermek için, üyelerinin işlerini daha iyi yapabilmeleri için elinden gelen tüm gayreti göstererek, onların Kayseri ve Türkiye ekonomisine daha faydalı işler yapabilmeleri noktasında çaba sarf ediyor . Kayseri´nin bir adım daha öteye gidebilmesi için atılan adımların Kayseri Ticaret Odası olarak ya öncüsü oluyoruz yada yapılan faaliyetlerin içerisinde bulunuyoruz. Kayseri´nin 2023 yılında 5 milyar dolar ihracat yapabilmesi ve insanlarımızın kişi başına 25 bin dolar milli gelire ulaşabilmesi bakımından da elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bunların gerçekleşebilmesi ancak birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza bağlıdır." Değerlendirmesinde bulundu?.
Başkan Hiçyılmaz sözlerinin devamında ? Ekonomik, sosyal ve siyasal gelişmeler bir ve beraber olmanın öneminin bizlere göstermektedir? ifadesini kullandıktan sonra ? Ülkemizin son yıllarda geldiği konumdan daha ileriye taşıyabilmek yine iş dünyası olarak bizlerin gayretleri ile olacaktır. Özellikle son yıllarda Türkiye´de çok büyük başarı hikayeleri yazılmıştır ama şimdiye kadar uygulanan yöntemler ile yeni başarı hikayesi yazmanın mümkün olmadığı ve yeni politikaların üretilmesi muhakkaktır. Yeni başarı hikayeleri yazabilmek için bizde Kayseri Ticaret Odası olarak elimizden gelen tüm gayreti göstermeli ve şehrimiz ile ülkemizin kalkınması için el birliği ile gayret göstermeliyiz? sözleri ile birlik ? beraberlik vurgusu yaptı?
Konuşmaların ardından toplantıya geçildi? Toplantıda meslek komitesi temsilcilerinin Ticaret Odası yönetiminden beklentileri ve oda yönetiminin meslek komitelerinden beklentileri mercek altına alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunulup , her iki taraf içinde maximum faydanın elde edileceği çalışma yöntemlerinin arayışına girildi?
HABER: C.ÜSTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor