TİCARET ODASI EVSAHİPLİĞİ YAPTI

TİCARET   ODASI  EVSAHİPLİĞİ YAPTI

Kayseri Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Bankalar ve Diğer Mali Kurumlar ile Muhasebe Hizmetleri Sektörü Temsilcileri bir araya gelerek finans sektörünün sorunlarını masaya yatırdılar…

Banka ve diğer mali kurumlar ile muhasebe hizmeti sektörü temsilcilerinin içinde yer aldığı 5. Meslek Komitesinin geniş katılımlı toplantısı Kayseri Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.  Toplantıya; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Ferhat Akmermer ile meslek komitesi üyeleri ve kurum temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Kayseri Ticaret Odası olarak, 40 meslek komitesinin üyeleriyle, asil ve yedek ayrımı yapmadan düzenlediğimiz toplantılarda bir araya geliyoruz.  Meslek gruplarından toplantılarımıza davet edilen üyelerimiz; yaşadıkları sıkıntıları, dertleri, problemleriyle alakalı görüşlerini dile getirme fırsatı buluyorlar. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte inşallah bu tür toplantılarımız daha sık yapacağız. Bizim buradaki gayemiz; daha çok üyemizi toplantılara davet etmek ve daha geniş katılımlı toplantıları yapmak suretiyle çözüm önerilerinin ortaya konulmasını sağlamaktır. Çünkü bir elin nesi var iki elin sesi var. Ne kadar çok arkadaşımız bu toplantılara katılırsa, problemler dile getirilir ve daha fazla çözüm önerileri ortaya atılır diye düşünüyoruz” dedi.

“Biz yönetim kurulu olarak, sizleri temsil etmek üzere seçilmiş olan bir heyetiz” diyerek konuşmasını sürdüren Hiçyılmaz, “Diğer meslek komiteleri toplantılarında da aynı şeyi söylüyorum Oda’nın esas sahibi sizlersiniz. Yani meslek grubundaki üyeler, Ticaret Odası’nın üyeleri bu odanın sahibidir. Bizler yönetim organları olarak belirli bir süre ile sizleri temsil etmek üzere seçilmiş insanlarız. Biz istiyoruz ki, bu çark kendi dönemimizde eskiden olduğundan daha farklı dönsün. Yaptığımız çalışmalarla odamızı üyelerimize açıyoruz. Daha geniş katılım sağlamaya çalışıyoruz. Katılımcı demokrasinin örneğini burada sergilemeye çalışıyoruz.  Çünkü burada sizden alacağım görüşler, zaman zaman gittiğim yerlerde yaptığım konuşmalara ışık tutacaktır” diye konuştu.

Başkan Hiçyılmaz’ın konuşmasının ardından, sektör temsilcisi komite üyeleri söz alarak yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini sıraladı. Başkan Hiçyılmaz’ın katılımcıları dikkatle dinlediği ve not aldığı toplantı, Kredi Garanti Fonu ve Kredi Kayıt Bürosu çalışmalarına ilişkin komite üyelerinin bilgilendirilmesi ile sona erdi. 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”