TİMUÇİN BEYAZIT´TAN TARAFTARA ÇAĞRI

TİMUÇİN BEYAZIT´TAN TARAFTARA ÇAĞRI

?İYİ FUTBOL OYNAYAN YENİ BİR TAKIMIZ?

PTT 1. Lig´de ara transferleri tamamlayan Kayseri Erciyesspor´da rota sezonun 20.haftası olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanına çevrilirken, Teknik Direktör Timuçin Beyazıt, taraftarlara çağrıda bulundu.
PTT 1.Lig´de sezonun 20.haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´a konuk olacak Kayseri Erciyesspor´da antrenmanlar kulüp tesislerinde yapılan çalışmalar ile devam ediyor. Antrenman programını hem kondisyon hem de taktiksel olarak gerçekleştiren mavi-siyahlıların teknik direktörü Timuçin Beyazıt ise deplasmandan 3 puan ile dönmek istediklerini söyledi.
Deplasman ve iç sahada taraftar sayısına ve yoğunluğuna dikkat çeken Timuçin, hem futbolculuk hem de teknik direktörlük görevindeki taraftar oranlarına değinerek şöyle konuştu: ?Taraftar konusu benim için çok enteresan bir şey. Bu yeni stadımızda ben futbolcu olarak hiç oynamadım. Eski stadımızda, 2005-2007 yılları arasında sahaya çıktım. O yıllarda çok az hatırlıyorum az sayıda seyirciye oynadığımızı. Seyirci sayısı olarak çok yüksek sayılardaydı. Dolayısıyla Kayseri´nin aslında futbola bakış açısı şuandaki görüntü değil. Bazen insanlar takımlarına küsebiliyor. Kötü sonuçlardan dolayı taraftar maça gelmeyebiliyor. Ama o artık ilk haftalardaki takım gitti, başka bir takım geldi. Çocukların desteğe ihtiyacı var. Ben taraftarlarımızdan rica ediyorum, lütfen oyuncuları yalnız bırakmasınlar. Bu takım onların. Oyuncular da bizler de burada geçiciyiz. Ama sabit olan bir şey var, Kayseri Erciyesspor ve Kayseri şehri, dolayısıyla bu takım onların. Bu takıma sahip çıkması gereken ilk insan grubu onlar. Benim temennim tabiî ki stadımızın dolması ve insanların artık yavaş yavaş gelmeye başlaması. Türkiye´deki genel inanış ve yapı bu. Avrupa´dan eksikliğimiz de bu yönde. Sonuçlar geldikçe insanlar stada gelip takımlarını destekliyorlar. Ama dediğim gibi artık eski bir takım değiliz. İyi futbol oynayan bir takımız. Son iki haftada berabere kalmış olabiliriz, ancak oyunu forse eden, iyi futbol oynayan, kazanmak için her şeyi yapan bir takımız. Bunu bütün Türkiye biliyor. Artık bir eksik yanımız var, o da seyircimiz. Onlardan ricam içerdeki ilk maçımızla birlikte bizi desteklesinler.?
Kayseri Erciyesspor´un deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması 7 Şubat Pazar günü Kamil Ocak Stadı´nda saat 13.30´da başlayacak. (SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak