SOSYAL VE SPOR TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

SOSYAL VE SPOR TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Tınaztepe Mahallesinde yapımına başlanılan Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesisleri inşaat alanını gezerek ve incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Melikgazi Belediyesi olarak şu anda ilçe sınırları içerisinde 14 ayrı bölgede sosyal ve spor tesisi bulunduğunu hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Bel-Sin Tınaztepe bölgesinde Organize Sanayi girişinde yer alan 20 bin metrekare açık alanı bulunan arsa üzerinde 6500 metrekare kapalı alanı olan sosyal ve spor tesis inşa ediyoruz. Şu anda çatı kısmında çalışmalar devam ediyor. Büyük ölçekli ve çok amaçlı bu tesisimiz içerisinde Aerobik salonu, Sauna, 250 metrekarelik çocuk havuzu, 200 kişilik seyirci tribünü, kafeterya, internet salonu, bahar evi, engelli eğitim merkezi, meslek edindirme kurs derslikleri, idari odalar, duş ve tuvalet kabinleri yer almaktadır. Bu tesis ile bölgenin sosyal hareketliliği artacaktır. Her yaş grubuna hitap eden tesisimiz, sadece Tınaztepe değil komşu mahalle halkına da hizmet verecektir“ dedi.
Tınaztepe Sosyal ve Spor tesislerin çok büyük bir tesis olduğunu ve her yaş grubuna hitap edeceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe Mahallesine yaptırılan sosyal ve spor tesislerin zemin artı 2 katlı, merkezi doğalgaz ısıtmalı olduğunu ve çevresi ile bütünleşen bir kompleks yapı olarak inşa edildiğini kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, 20 bin metrekare açık alanı bulunan sosyal ve spor tesisin çevresi çok amaçlı park inşa edildiğini ve açık alan koşu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun aletlerin bulunduğunu çevresi ile bütünleşen tesis ile birlikte bu yıl bölge halkının hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da