TKB ENCÜMEN TOPLANTISI İSTANBUL´DA YAPILDI

TKB ENCÜMEN TOPLANTISI İSTANBUL´DA YAPILDI

ÖZHASEKİ VE ÇELİK DE TOPLANTIYA KATILDI

Tarihi Kentler Birliği Encümen toplantısı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve TKB Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Başkanlığında İstanbul´da yapıldı. Toplantıya Ak parti Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki´de katıldı.
İstanbul´da bir otelde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve TKB Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, TKB Danışma Kurulu Üyesi Asım Güzelbey, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç katıldı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ak parti genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki, Tarihi Kentler Birliği Encümen Toplantısı için İstanbul´daydık. Tarihi alanların değerlendirilmesine ilişkin bilgi ve düşüncelerimizi paylaşıp, fikir alışverişinde bulunduk. Toplantıda, yapılan ve yapılacak olan projeleri ele aldık ve gündem maddelerini görüşüp karara bağladık. Bu toplantılarımızın temel gayesi; tarihi değerlerini sahiplenen kimlikli bir şehir inşa etmektir. Dedi.
Toplantıya katılan Büyükşehir Belediye başkanı Mustafa Çelik´de yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.
Tarihi Kentler Birliği Sarıyer Bölge Toplantımız bugün de devam etti. 2016 yılı hedefleri doğrultusunda Tarihi Kentler Birliği´nin Marmara Bölgesi Üyeleri ile deneyim paylaşımlarında bulunduk. Bu paylaşımlar belediye başkanları olarak kendi şehrimizde uygulayacağımız projeleri çok daha doğru planlamamıza katkı sağlıyor. Toplantıya ev sahipliği yapan Sarıyer Belediye Başkanı Sayın Şükrü Genç´e misafirperverlikleri için teşekkür ederim.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da