TOBB´UN TEKNOLOJİ BULUŞMALARI´NDA

TOBB´UN TEKNOLOJİ BULUŞMALARI´NDA

e- TİCARET MERCEK ALTINA ALINDI

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliğince tertiplenen  ´Türkiye Teknoloji Buluşmaları´ geniş katılımla  gerçekleştirildi?  Ev sahibi  sıfatı  ile etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren  KTO Başkanı Ömer Gülsoy ?Devir dijitalleşme devri. Tüm yaşamımızda dijitalleşme var. Oda ve üyelerimiz olarak e-ticaret ve e-ihracata çok önem veriyoruz? ifadesini  kullanırken, etkinliğin onur konukları arasında yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´de ?E-ticaret tehdit değil, fırsattır" değerlendirmesinde bulundu?

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliğince tertiplenen  ´Türkiye Teknoloji Buluşmaları´ Ticaret  Odassı Konferans  Salonu´nda  geniş katılımla  gerçekleştirildi?  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Ticaret Odası  Başkanı Ömer Gülsoy, Sanayi Odası  Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Ticaret Borsası Recep Bağlamış, İlçe Belediye Başkanları  ve  sponsor firma yöneticileri ve oda üyelerinin iştirak  ettiği toplantıda  e - Ticaret  mercek  altına alınarak detayları ile irdelendi?

Etkinliğin  açılış konuşmasını yapan KTO Başkanı Ömer Gülsoy, "TOBB Başkanı hemşehrimiz Rifat Hisarcıklıoğlu´na bu etkinlik için teşekkür ediyoruz. Çünkü devir dijitalleşme devri. Tüm yaşamımızda dijitalleşme var. Oda ve üyelerimiz olarak e-ticaret ve e-ihracata çok önem veriyoruz. Artık kurumsallaşma ve markalaşma da çok önem kazandı. Türkiye´nin 2023 hedeflerine ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz" diye  konuştu?.                                                   

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci ?de "Teknoloji alıp bizi bir yerlere götürüyor. E-ticarette ne yazık ki gerideyiz. Türkiye´de e-ticaret yüzde 3,5´larda iken gelişmiş ülkelerde bu rakam yüzde 10´u geçmiyor. Türkiye ve Kayseri için e-ticaret ve dijitalleşme olmazsa olmazdır" diye konuştu.

/resimler/2018-7/4/1746418799418.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise kendisinin elektronik mühendisi ve e-ticaret konusunda önemli bir firma sahibi olduğunu belirterek, "Dijitalleşmeyi yoğun olarak kullanan biri olarak size önerilerde bulunmak istiyorum" dedi ve ekledi? "Çağımız dijitalleşme çağı. O kadar ki dijitalleşme artık iliklerimize kadar işledi. Dijitalleşmenin yanı sıra donanımlı insan da önem kazandı. Hem belediyecilikte hem özel işimde hem kendi yaşantımda buna ayak uyduruyor. Görüyorum ki dijitalleşmeye ayak uyduramayan eriyip gidiyor. E-ticaret artık günümüzün olmaza olmazıdır, vazgeçilmezidir. E-ticaret bir tehdit değil, fırsattır. Otomasyonda günümüzde çok önem kazandı. Bir Kayserili olarak söylüyorum, robotlar öyle iyi ki SGK´sı yok, mesaisi yok, öğle yemeği yok, vergisi yok algısı yok. Belediyecilikten de dijitalleşmeye önem veriyoruz. Akılı sulama sistemleri, akıllı aydınlatma gibi aydınlatmadan alabildiğince yararlanıyoruz."   



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor