TOGG Kayseri'de görücüye çıktı

TOGG Kayseri

Türkiye’nin yerli otomobili Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG, Kayseri'de kullanıcılarıyla buluştu. Sergilenen TOGG’a vatandaşlar ve il protokolü yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun ürettiği ülkemizin ilk elektrikli otomobili kullanıcıya daha yakın olmak için Türkiye'nin pek çok noktasında görücüye çıkıyor. Bu kapsamda ilimizde de sergilenen araç vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kayseri Ticaret Odası hizmet binası önünde oluşturulan tanıtım alanında ilimiz sakinlerinin beğenisine sunulan TOGG'u yakından gören vatandaşlar bolca fotoğraf çektirerek, otomobil hakkında yetkililerden bilgi aldılar.             

Yaklaşık 1 ay ilimizde tanıtılacak olan TOGG'a vatandaşların yanı sıra ilimiz protokolünün ilgisi de büyük oldu. Tanıtım alanına  gelerek aracı inceleyen Vali Vekili Şenol Esmer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere protokol mensuplarının yaşadıkları gurur ve keyif yüzlerine yansıdı.                                                                                          

TOGG'un direksiyonuna geçen Başkanı Büyükkılıç duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi.  "Hayırlı olsun. Her şeyden önce başkalarına hayran olmak değil, kendi insanımıza sahip çıkmak anlayışı içerisinde 5 babayiğidin cumhurbaşkanımızın talimatıyla hayata geçirdiği böyle bir eseri görmek hepimizi gururlandırmıştır. Hakikaten Türkiye'miz seviye atlamıştır, Süper Lig'de ben de varım' demiştir. emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bazıları görmeyebiliyor, görmek istemeyebiliyor. Onlara da bir şey söylemeye gerek yok. Müthiş bir görseli var. O kadar albenisi var ki; bindik, inmek istemiyoruz. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz, keşke bizi kuraya tabi tutmadan bir kaç tane belediyemize verse. Gurur verici"                                                                                                       

Vali Vekili Şenol Esmer’de emeği geçenlere şükranlarını sunarak guru verici bir tablo olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti.  "Güzel bir tanıtıma tanıklık ediyoruz. Dizaynıyla, projesiyle, düşüncesiyle tamamen yerli bir ürün. Bu hepimizin gurur verici bir tablosu. Bu işte başta düşüncüden icra noktasına kadar katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun, inşallah binmek nasip olur"                      

TOGG'u inceleyen bir ilimiz sakini de aracı çok beğendiğinin altını çizerek 

Yaklaşık bir ay boyunca ilimizde kalacak olan TOGG’u isteyen herkesin görüp inceleyebileceği bildirildi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”