TOK’DAN KURULTAY AÇIKLAMASI

TOK’DAN KURULTAY AÇIKLAMASI

“PARTİMİZ,  18 MART'TA YENİDEN ŞAHLANACAK”

MHP İl Başkanı Serkan Tok, parti binasında düzenlediği basın toplantısında 18 Mart perşembe günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan partisinin 13. Olağan Büyük Kurultayı ile ilgili açıklama yaptı. İl Başkanı Serkan Tok, “Cennet vatanın sigortası, bölücü odakların daimi can düşmanı olan partimiz yarım asırlık geçmişi ile 18 Mart’ta yeniden şahlanacak ve 2023‘ün lider ülke Türkiyesi’ne damgasını vuracaktır” dedi.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Milliyetçi hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok, “Cennet vatanın sigortası, bölücü odakların daimi can düşmanı olan partimiz yarım asırlık geçmişi ile 18 Mart’ta yeniden şahlanacak ve 2023‘ün lider ülke Türkiyesi’ne damgasını vuracaktır” dedi. Tok, şu ifadeleri kullandı: Malumlarınız olduğu üzere Milliyetçi Hareket Partimizin 13. Olağan Kurultayı 18 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecektir. Ülkemizi ve partimizi, cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılındaki seçimlere taşıyacak ve hazırlayacak kadroların belirleneceği kurultayımızda kıymetli büyüğümüz, liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi tek aday olarak yer alacaktır. "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik" sloganıyla gerçekleştireceğimiz toyumuzda Kayseri teşkilatları 40 delegesiyle Liderinin izinde ve emrinde olacaktır. Cennet vatanımızın sigortası, bölücü odakların daimi can düşmanı olan partimiz, yarım asırlık geçmişi ile 18 Mart'ta yeniden şahlanacak ve 2023'ün 'Lider ülke Türkiye'sine damgasını vuracaktır. Türk Milleti'nin şerefli mensupları, 18 Mart'ta bir kez daha MHP kadrolarının bölünmez bütünlüğümüzün sigortası olduğuna şahit olacaktır. Ve ne kadar hain varsa, MHP'nin birlik ve beraberlik misakına şahit olarak 18 Mart'ta bir kez daha zelil olacaktır.  “Fert yoktur, cemiyet vardır; hak yoktur vazife vardır” düsturuyla Türk Milleti'nin beka mücadelesinde yol başçı olan Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı'na olan bağlılığı ile bir kez daha güç tazeleyecek "Kazanan Türkiye olacaktır." Kayseri teşkilatları olarak "Birlik varsa düzen vardır, dirlik varsa istikrar vardır." şiarıyla, beka söz konusu olduğunda "Canımızın ne ederi, cananımızın ne değeri vardır" diyen Liderimiz Devlet Bahçeli'nin daima bir adım gerisinde olduğumuzu tekrar ediyor, Perşembe günü gerçekleşecek kurultayımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.

Tok, ayrıca Koronavirüs tedavisi gören Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya da geçmiş olsun dileklerini iletirken, vatandaşları da Koronavirüsle mücadele konusunda uyardı. Tok, “Şehrimi kırmızıya dönmesini engelleyemedik, ama en azında daha fazla kızarmasını engelleyelim. Maske, mesafeye temizliğe dikkat edelim” ifadelerini kullandı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı