TOKGÖZ, MALATYA MAÇI ÖNCESİ KONUŞTU

TOKGÖZ, MALATYA MAÇI ÖNCESİ KONUŞTU

“BİZ TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

HES Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Malatyaspor karşılaşması öncesinde konuştu. Tokgöz, ‘Biz takımımıza güveniyoruz’ dedi.

Süper Lig’in 18.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekibin basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, açıklamalarda bulundu.

İki teknik direktörle yollarını ayırdıklarını anımsatan Tokgöz, şöyle dedi: “Büyük bir uğraş sonucunda lige iyi bir ekiple başladık. Puanlar da almaya başladık ancak yolunda gitmeyen bazı şeylerden dolayı Bayram hoca ile yollarımızı ayırdık. Daha sonra gelen Samet Aybaba ile de çıkış yakalayamadık. Ancak biz takımımıza güveniyoruz.”

Kayserispor takımının şu an bulunduğu yeri hak etmediğini dile getiren Tokgöz, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Biz iki yıldır sağlam temeller üzerine kurulan bir takım oluşturmak için çaba gösteriyoruz. Bu çabalarımızın meyvelerini alacağımıza inancımız tam. Şu an hak etmediğimiz bir konumdayız. Ancak Denizlispor galibiyetinden sonra evimizde oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçını da alarak, çıkışa geçmek istiyoruz. Kayserispor taraftarının iyi yerlere geleceğimizden şüphesi olmasın.”



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı