TOLUNAY KAFKAS BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

TOLUNAY KAFKAS BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

KAFKAS, ?ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

 

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ile Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız basın toplantısı düzenledi. Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Belli sıkıntılar var, bunların bedelini ödeyecek ilk kişi de benim. Ben istifanın da ayrılma noktasında şerefli bir karar olduğunu düşünüyorum? dedi.
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ile Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, basın mensupları ile Kulüp tesislerinde bir araya geldi.
KAFKAS, ?ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"
Toplantıda ilk konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Başakşehir maçında takımın beklenilenin altında performans sergilediğini ve bunun tek sorumlusunun kendisi olduğunun altını çizerek, ?Taraftarın tepki göstermesi haklıdır. Taraftar her şeyin iyi olmasın ister ve iyi olmadığı zaman tepkisini ortaya koyar" dedi. Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Yaşanan sakatlıklar nedeniyle takımın omurgasında bazı değişiklikler olduğunu ve Derley, Mabiala ile Samba´nın olmayışını hissettik. Kayserispor sezon başında belli sıkıntılar çekti ve kamp yapamadı. Bunlar bahane değil ama zor bir dönem geçirdik. Ben kulübe zarar vermeden maliyeti uygun oyuncuları alma gayretinde oldum. Başkanımız Recep Mamur bu konuda bana en büyük desteği verdi. Ben de risk aldım. Ben hayatım boyunca risk aldım. Tolunay Kafkas isminin oluşmasında, Tolunay Kafkas ismi eğer ki spor camiasında varsa bu başkanımız Recep Mamur ve Sayın Özhaseki sayesindedir. Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Belli sıkıntılar var. Bunların bedelini ödeyecek ilk kişi de benim. Ben istifanın da ayrılma noktasında şerefli bir karar olduğunu düşünüyorum.?
Yeni transferlere ilişkinde konuşan Kafkas sözlerini şu şekilde sonlandırdı:
?Mabiala ve Derley´in takıma dönmesiyle Kayserispor´un daha iyi olacak. Kalecimiz Ahamada, santraforumuz iyi ama yeteri kadar pas alamıyor. Adnan da iyi bir oyuncu, daha iyi oyuncular transfer etmek isterdik ama ekonomik şartlar bunu gerektiriyor. Gençlerbirliği´ni yenmek için her şeyi yapacağız. Bu takım 4 maç kazandığı zaman orta sıralarda yer alacaktır.?
ORTAKÖYLÜOĞLU, ?CAMİA OLARAK BİR REAKSİYON GÖSTERMEMİZ LAZIM?
Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu şöyle konuştu : ?Taraftarlarımız camia olarak bir reaksiyon göstermek zorunda. Kayseri büyük ve güçlü bir şehir. 3 puanlık sisteme baktığınız zaman orta sıralarda yer alabilmemiz mümkün. 5 tane iç saha maçımız var. Bunları kazanabilmemiz için seyirci desteği lazım. Bu karşılaşmalarda taraftarımızın desteği sonuca yansıyacaktır.?
YILDIZ, ?BİSESWAR VE BAYRAM´IN SÖZLEŞMESİNİ UZATACAĞIZ?
Sarı-Kırmızılı takımın iki önemli ismi Biseswar ve Ömer´in sözleşmelerinin uzatılacağını, bu konuda oyuncularla bir sıkıntı yaşanmadığını vurgulayan Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız ise şöyle dedi: ?Derley konusunda 2 defa şanssızlık yaşadık. Önce adalesinde sorun yaşadı, sonra da ayağı burkuldu. Benfica´daki Kulübü´nün sağlık merkezinde tedavi gördü. Hafta içinde takıma katılacak. Taraftarımız bizimle olsun." (spor servisi)



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı