TOMAS İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

TOMAS İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

İZMİR KAMPINA 5 OYUNCU BİRDEN KATILDI .

Kayserispor´da transfer atakları devam erken Teknik Direktör Sergen Yalçın´ın isteği doğrultusunda forvet hattını güçlendirmek için Bursaspor´un gözden çıkarttığı oyuncu Tomas Necid için düğmeye basıldı. İzmir´de Akhisar maçını bekleyen sarı-kırmızılılar ayrıca anlaşma sağladığı 5 oyuncuyu antrenmanlara çıkartmaya başladılar.
Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın´ın transferleri ve golcü oyuncu ağırlıklı atakları sonuç vermeye başladı. Transferde hareketli günler yaşayan sarı-kırmızılılar son olarak Bursaspor´un gözden çıkartma kararı aldığı Tomas Necid için sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulundular.
Kadro dışı bırakılan Welliton´un yerine transfer edilmek istenen Tomas´ın ise Kayserispor´un teklifine sıcak baktığı belirtilirken Akhisar maçını izlemesi için Sergen Yalçın tarafından davet edildi. Forvet hattı için düşünülen oyuncu son kararını ve son görüşmesini ise Akhisar Belediyespor-Kayserispor maçını izledikten sonra verecek.
Kayserispor´un transfer listesinde olan ve anlaşma sağlanan oyuncular ise birer birer takıma katılmaya başladılar. Transferde anlaştığı Douglas, Rotman, Lawal, Hakan Aslantaş ve Efe Halil Özarslan ise sarı-kırmızılıların İzmir´deki Akhisar Belediyespor maçının kampına katıldı. Kadro ile birlikte antrenmana çıkan oyuncular ile Yalçın antrenman sahasında yeniden bireysel olarak görüşmelerde bulunarak beklentilerini oyuncularına iletti. Yalçın´ın, Akhisar Belediyespor maçında Douglas, Rotman, Lawal, Hakan Aslantaş ve Efe Halil Özarslan´dan oluşan yeni transferlerden bazılarına yasağın kalkmasıyla sahada görev vermesi bekleniliyor.

(Murat TURP)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak