TÖRENLE VERİLDİ, BİR GECEDE KALKTI

TÖRENLE VERİLDİ, BİR GECEDE KALKTI

KAYSERİSPOR’UN YENİ TESİSLERİNDEN RECEP MAMUR İSMİ KALDIRILDI

Kayserispor’un yeni tesislerine geçen ay kalabalık bir katılımla yapılan törende Recep Mamur ismi verilmişti. Aradan bir ay geçmeden yeni tesislerde bir gece operasyonu ile Recep Mamur ismi kaldırılarak yerine HES Kablo Kayserispor Tesisleri yazıldı.

Kayserispor’un yeni tesislerinin ismi, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanları, Kayserispor’un eski başkan ve yöneticilerinin katıldığı büyük bir törenle Recep Mamur olmuştu.

Tesislerin ismi ‘Recep Mamur’ olalı 1 ay olmadan flaş bir gelişme yaşandı. 1 Şubat itibariyle tesislerin ismi, ‘HES Kablo Kayserispor’ oldu. Yaşanan bu değişimin eski başkan Recep Mamur’un, yeni başkan Berna Gözbaşı’na söz verdiği desteği sağlamaması nedeniyle yaşandığı iddia edildi. Hatta bu konuda daha önce Kayserispor’da yöneticilerin isim verilmesi ile alakalı yaptığı açıklamalarda “Tesislere ismini bedavaya vermedik. Elbette destek olacaklarını söylediler. Para vereceklerini belirttiler. Eğer para vermezlerse bizde değişim yaparız” sözleri gerçeğe dönüşmüş oldu.

İsim değişikliği ile ilgili henüz hiçbir açıklama yapılmazken, bu değişikliğin nedenlerinin önümüzdeki günlerde açıklık kazanması bekleniyor.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu