TRAFİK EĞİTİM PARKI´NDA

TRAFİK EĞİTİM PARKI´NDA

UYGULAMALI EĞİTİM?

    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisince düzenlenen etkinlik ile Melikgazi Belediyesi Trafik Parkında öğrencilere pratik ve uygulamalı olarak trafik kurallarının öğretildiğini duyurdu?

Öğrencilere trafik parkında trafik kurulları, levhaları ve yollar konusunda slayt eşliğinde bilgiler verildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrencilere daha sonra teorik trafik kuralarının anlatıldığını ve son aşamada ise uygulamalı eğitime tabi tutulduklarını belirtti.

Bilgili ve bilinçli bir birey olarak toplum kuralarına uymak ve özellikle trafik kurallarını zorunlu olarak yerine getirmek için eğitimin şart olduğunu  ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç  sözlerini  şöyle sürdürdü?  ?Çocuklara, eğlenerek ve uygulayarak öğretmenin bir güzel örneği trafik parkımız olmuştur. Öğrenciler, öğretmenleri ile trafik parkımıza gelerek önce teorik, sonra da uygulamalı olarak trafik kurallarını öğreniyorlar. Bu trafik parkımız sayesinde hem bilgileniyorlar hem de bilinçleniyorlar. Çünkü küçük yaşta verilen eğitim daha sonraki yaşamda alışkanlık kazandırmaktadır. Trafik kurallarına uyan birey ve toplumlar, sosyal yönden gelişmiş ve birbirlerine saygılı toplumlar olarak değerlendirilmektedir. Yani trafik kuralları bir gösterge niteliğindedir. Öğrenciler öncelikli olarak acil ve ilk yardım, sonra trafik kuralları, son aşamada ise akülü araçlar ile uygulamalı eğitim almaktadırlar.?



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı