TRAFİK HAFTASI BAŞLADI

TRAFİK HAFTASI BAŞLADI

VALİ KAMÇI ALKOLMETREYİ TEST ETTİ?

Karayolları Güvenliği ve Trafik haftası n yurt genelinde  olduğu gibi  ilimizde de çeşitli etkinlikle kutlanmaya başladı? Etkinliği katılarak Polis ve Jandarma tarafından açılan stantları gezen  Vali  Süleyman Kamçı, Jandarma standında yer alan yeni alkol metreyi üfleyerek  test  etti?

Karayolları Güvenliği ve Trafik haftası n yurt genelinde  olduğu gibi  ilimizde de çeşitli etkinlikle kutlanmaya başladı?  Cumhuriyet Meydanı´ndan yapılan kutlamalara Kayseri Vali  Süleyman Kamçı´nın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı trafik kurallarının önemine değindi. Sürücülerin trafik kurallarına dikkat etmesi gerektiğinin altını çizen Vali Kamçı "Ülkemizde ve şehrimizde kaza oranla ciddi olarak azalma var. Bundan en büyük pay sürücülerin dikkatli olmasıdır. Ancak trafik kurallarına uymayan sürücüleri uyarmak ve ceza yazmakta polisimizin görevi. Bu nedenle sürücüler ve yayalar trafik kurallarına uymalıdır" değerlendirmesinde  bulundu?

Konuşmaların ardından trafikte başarılı olan okul servis sürücüsü,halk otobüsü şoförü ve ticari taksi sürücüsü plaketle  onurlandırıldı?

Karayolları Güvenliği ve Trafik haftası kapsamında resim ve şiir dalında derece giren öğrenciler de ödüllendirildi.

Konuşmaların ardından Polis, Jandarma, Karayolları, Sağlık kuruluşları tarafından açılan stant gezildi. Jandarma standını yakından inceleyen Vali Süleyman Kamçı, standa yer alan alkol metreyi üfledi. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan 19 yıllık evli trafik polisleri Mehmet ve Hatice Tabak çifti de trafik haftasına katıldı.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor